Finc Corporate Finance

Over Finc Corporate Finance 
Finc Corporate Finance heeft jarenlange ervaring op het gebied van fusie en overnames, verkooptrajecten en waarderingsvraagstukken. Ook vervullen we regelmatig de rol van mediator als er een geschil is waarbij we de belangen van beide partijen uiteraard respecteren.

Zo begeleiden wij werknemers die gaan participeren, ondernemers die gaan scheiden, familiebedrijven waar een broer of zus in- of uittreedt en ondernemers die hun bedrijf willen verkopen of juist willen uitbreiden(aankopen). 

Het arrangeren van een bedrijfsfinanciering en voorafgaand aan een deal een due diligence onderzoek uitvoeren behoren ook tot onze core business. We schakelen daarbij de specialisten in van Finc Accountants.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Ook zijn wij ervaringsdeskundige in dit soort trajecten omdat we het zelf ook meegemaakt hebben. We kunnen ons daardoor goed inleven in uw situatie. Samen ondernemen staat centraal. Samen een overname- of fusietraject tot een succes maken met onze relaties. Dat is ons doel. Finc Corporate Finance is graag  uw gesprekspartner.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Finc Corporate Finance
  • Prof.Asserweg 6

    5144 NC Waalwijk