Jonker Advies

Advies voor ondernemers

Jonker Advies

Jonker Advies is al ruim 40 jaar succesvol actief in het begeleiden en adviseren van ondernemers en ondernemingen bij het bepalen van hun (bedrijfs)strategie, aan- en verkoop van ondernemingen, financieringen, inrichting van de organisatie, bedrijfsoptimalisatie en herstructurering. 

No-nonsense reputatie
Jonker Advies is een onafhankelijke adviesorganisatie die in ruim 40 jaar een betrouwbare no-nonsense reputatie van bewezen meerwaarde heeft opgebouwd bij middelgrote (familie)bedrijven in heel Nederland. Onze dienstverlening en toegevoegde waarde bestaat uit het coachen en ondersteunen van onze relaties bij waardecreatie (in de ruimste zin van het woord).

Alle facetten rondom bedrijfsoverdracht
Hoofdzakelijk begeleiden wij ondernemers en ondernemingen bij alle facetten rondom bedrijfsoverdracht zoals aankoop, verkoop, MBO, MBI, bedrijfswaardering, bedrijfsfinanciering, maar eventueel ook corporate recovery. Iedere onderneming is uniek, net als ons advies. Elke transactie is bij ons maatwerk gericht op het realiseren voor uw persoonlijke doelstellingen en behoeftes. 

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u in een oriënterend gesprek nader kennismaken met één van onze adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Dealpublicaties

Contactpersonen

Jonker Advies
  • Kuiperbergweg 50

    1101 AG Amsterdam