Jonker Advies

Advies voor ondernemers


Over ons

Jonker Advies is al ruim 40 jaar succesvol actief in het begeleiden en adviseren van ondernemers en ondernemingen bij het bepalen van hun (bedrijfs)strategie, aan- en verkoop van ondernemingen, financieringen, inrichting van de organisatie, bedrijfsoptimalisatie en herstructurering. 

No-nonsense reputatie
Jonker Advies is een onafhankelijke adviesorganisatie die in ruim 40 jaar een betrouwbare no-nonsense reputatie van bewezen meerwaarde heeft opgebouwd bij middelgrote (familie)bedrijven in heel Nederland. Onze dienstverlening en toegevoegde waarde bestaat uit het coachen en ondersteunen van onze relaties bij waardecreatie (in de ruimste zin van het woord).

Alle facetten rondom bedrijfsoverdracht
Hoofdzakelijk begeleiden wij ondernemers en ondernemingen bij alle facetten rondom bedrijfsoverdracht zoals aankoop, verkoop, MBO, MBI, bedrijfswaardering, bedrijfsfinanciering, maar eventueel ook corporate recovery. Iedere onderneming is uniek, net als ons advies. Elke transactie is bij ons maatwerk gericht op het realiseren voor uw persoonlijke doelstellingen en behoeftes. 

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u in een oriënterend gesprek nader kennismaken met één van onze adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1978

Aantal adviseurs:

7

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies (inclusief opstellen van alle benodigde overeenkomsten), Recovery alsmede Advies en Vermogensregie voor de DGA

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Jonker Advies

location-icon Kuiperbergweg 50
1101 AG Amsterdam
company-image

Referenties

One of a Kind Technologies

Verkoop

01-06-2018

Industrie & productie

Ugoo

Management buy-out

01-10-2018

Zakelijke dienstverlening

Bribus

Verkoop

01-07-2018

Industrie & productie

Aangesloten bij Brookz sinds 19 februari 2011

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

0

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

5

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Kuiperbergweg 50

1101 AG Amsterdam