Jonker Advies

Specialist in fusie & overname

Over ons

Jonker Advies is al ruim 35 jaar succesvol actief in het begeleiden en adviseren van ondernemers en ondernemingen bij het bepalen van de (bedrijfs)strategie, koop en verkoop van bedrijven, financiering, herstructurering en inrichting van de organisatie.

No-nonsense reputatie
Jonker Advies is een onafhankelijke adviesorganisatie die met relaties in heel Nederland in ruim 35 jaar een betrouwbare no-nonsense reputatie van bewezen meerwaarde heeft opgebouwd bij middelgrote (familie)bedrijven. Onze dienstverlening en toegevoegde waarde bestaat uit het coachen en ondersteunen van onze relaties bij strategische processen op het gebied van bedrijfsoptimalisatie en waardecreatie.

Alle facetten rondom bedrijfsoverdracht
Daarnaast begeleiden wij ondernemers bij alle facetten rondom bedrijfsoverdracht zoals koop, verkoop, MBO, MBI, bedrijfswaardering, bedrijfsfinanciering, maar ook corporate recovery. Iedere onderneming is uniek, net als ons advies. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u in een oriënterend gesprek nader kennismaken met één van onze adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

+ Lees meer

Algemene gegevens

Jonker Advies
E-mail ons

Aangesloten bij Brookz sinds February 19, 2011

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
0
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
2
bedrijven te koop aangeboden