Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Antiquair met webshop

Handel en verkoop van onder andere nieuwe & gebruikte boeken


Beschrijving

Een gevestigde antiquair in Noord-Nederland ter overname aangeboden. De antiquair richt zich hoofdzakelijk op de handel en verkoop van 2e hands boeken, nieuwe boeken, wenskaarten, souvenirs en aanverwante producten.  

Bijzonderheden
De onderneming is een echte niche-speler in de markt, bestaat ruim 25 jaar en heeft een goede naamsbekendheid. Een groot deel van de verkoop verloopt via internet en daarnaast via de eigen winkel en op beurzen. De klanten komen uit geheel Nederland. Een deel van de boeken wordt op internet te koop aangeboden (onder andere op de websites van Bol.com, Boekwinkeltjes en Antiqbook), dit is nog maar een klein deel van de gehele (over te nemen) voorraad. 

Vestiging
De onderneming is gevestigd in een mooi karakteristiek pand, gelegen in de kern van een middelgrote plaats in Noord-Nederland. Het pand heeft een grote winkelruimte welke per thema is ingedeeld en een groot magazijn. Aaneengesloten is een ruime woning een ruime woonkamer, een ruime keuken, 5 slaapkamers en een ruime tuin. Het geheel is gelegen op een perceel van bijna 1.000 m2. 

Omzet
€ 150,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Noord Nederland
Sector
Detailhandel
Profielnummer
#24066
Rechtsvorm
VOF