Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Dierenspeciaalzaak met een ruim assortiment aan producten en advies voor huisdieren

Producten voor honden, katten, knaagdieren en vogels


Beschrijving

De onderneming heeft kwalitatief hoogwaardige producten voor honden, katten, knaagdieren en vogels. De onderneming heeft veel speciale voeding in huis om ieder ras te kunnen voorzien in hun dieetwensen. Naast voeding behoren verzorgingsproducten en accessoires bij het assortiment. Gezien de specialistische producten bevindt de organisatie zich in een nichemarkt.

Kenmerken
De onderneming maakt onderdeel uit van een coöperatieve organisatie met ruim 100 aangesloten dierenspeciaalzaken. De dier- en productkennis is op hoog niveau. Deskundig advies is een belangrijke pré van de organisatie. De personeelsleden worden continu bijgeschoold, waardoor de kwaliteit van de organisatie op een hoog niveau ligt. Het huidige klantenbestand komt uit de stad en de omliggende dorpen en heeft een repeterend karakter. De winkel heeft een gunstige ligging nabij het centrum van de stad en goede parkeermogelijkheden.

Reden verkoop
De eigenaar wenst zijn bedrijf te verkopen i.v.m. het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd en door het ontbreken van opvolging binnen de familie/onderneming.

Kerncijfers
De organisatie heeft jaarlijks een omzet van circa € 420.000.

Aangeboden belang
De verkoper geeft de voorkeur aan een activa transactie.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een activa transactie, waarbij u de nieuwe eigenaar wordt van de huidige onderneming, de voorraad en het inventaris. Gezien de goede locatie en het huidige klanten bestand.

Geschikt voor
Het bedrijf is interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector of een concullega in een andere regio/stadsdeel. Daarnaast is de onderneming ook interessant voor strategische kopers/investeerders.

Omzet
€ 450,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Agri & food, Detailhandel
Profielnummer
#26891
Rechtsvorm
VOF