Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Goedlopend makelaars- en taxatiekantoor

Met grote naamsbekendheid in de regio


Beschrijving

Het bedrijf is opgericht in 2004 door de huidige eigenaar. De reden van verkoop is dat de ondernemer zich graag wil gaan richten op andere zakelijke activiteiten. De standplaats van de onderneming is omgeving Amersfoort.

Activiteiten van het bedrijf
De onderneming richt zich met name op het taxeren van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast bestaat de onderneming uit een makelaardij. Doordat deze onderneming zich met name heeft gericht op taxatie zijn er veel mogelijkheden de omzet op het aan- en verkopen van woningen uit te breiden. De onderneming is lid van brancheorganisatie Vastgoedpro.

Overdracht
De voorkeur gaat uit naar een aandelenoverdracht, de huidige aandeelhouder is bereid nog enige tijd aan het kantoor verbonden te blijven. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst kan verdere informatie gedeeld worden.

Reden voor verkoopDe huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belangDe verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

TransactievormDe verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voorDeze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 425,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening, Vastgoed
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26277
Rechtsvorm
B.V.