Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Horecazaak op A-locatie in Middelkerke aan de Belgische kust

Gelegen aan een winkel- en bedrijvenpark dus niet op de zeedijk of in het centrum.


Beschrijving

Dit eethuis - bistro - tearoom met broodverkoop heeft een uitstekende commerciële ligging aan de Belgische kust met (gratis) voldoende parkeergelegenheid. 

Rendabele zaak
Deze rendabele zaak heeft tal van troeven die dit een zeer interessante overname maken, zoals:

  • Een toplocatie aan de kust – ruime gratis parking
  • Bewezen omzet en winsten
  • Vast cliënteel zowel in de wintermaanden als in de zomermaanden
  • Recent vernieuwd - tijdloos kader.

Modern en functioneel
Bestaande uit een modern en functioneel ingerichte verbruiksruimte voor 40 personen, open bar, mooie strakke koeltoog voor eventueel verkoop van patisserie of traiteurgerechten en een inrichting voor broodverkoop. 

Bijzonderheden
Terras aan de zaak voor 30 personen, mooi verzorgde dames- en herentoiletten, Professionele keuken met hoogstaande apparatuur en ruime stockage. Er zijn geen extra investeringskosten gezien alle apparatuur nieuw ofwel goed onderhouden is. Meehelpen opstarten mogelijk - Opleiding inbegrepen. 2 vaste personeelsleden met zeer goede inzet en verantwoordelijkheid. Openingsuren van Donderdag tot en met Maandag van 7u tot 18u.

Uitbreidingsmogelijkheden
Momenteel een pure dagzaak maar met uitbreidingsmogelijkheden in verschillende richtingen: openen tijdens de avonduren, uitbreiding huidig aanbod, wijziging bestemming vb. omvormen naar traiteur in combinatie met eetgelegenheid , pizzeria, Italiaanse (of zuiderse) specialiteitenwinkel, frituur, …

Ideaal profiel overnemers
Gemotiveerd koppel die carrière wensen te maken in de horeca. Deze zeer mooi en goed onderhouden kindvriendelijke zaak is absoluut het bezichtigen waard. Biedt een mooie financiële zekerheid. Een ideale opportuniteit voor wie een goed draaiende horecazaak wenst uit te baten aan de Belgische
kust.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 250.000

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector. 

Omzet
€ 650,000
Winst
EBITDA € 93,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West België
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25878
Rechtsvorm
B.V.