Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Interieurbouwbedrijf

Gevestigd in Noord-Brabant


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een interieurbouwbedrijf gevestigd te Noord-Brabant. De ondernemingsactiviteiten zijn gestart in 1996 en worden sinds 2004 op de huidige locatie voortgezet.

Bijzonderheden
De rechtsvorm is een besloten vennootschap. Het bedrijfspand is eigendom van de Holding en wordt gehuurd door de werkmaatschappij. Het interieurbouwbedrijf weet zich te onderscheiden door naast het ontwerpen en bouwen van uitgekiende en functionele interieurs, ook de positionering van de Retailformule in deze interieurs te benadrukken. De onderneming is niet alleen bouwer en uitvoerder van de interieurs maar ook een meedenker in concepten en presenteert zich als een totaalleverancier.

Reden verkoop
De huidige aandeelhouders ( 2 DGA’s) hebben de wens te kennen gegeven de onderneming te willen verkopen aangezien nog meerdere ondernemingsactiviteiten naast deze onderneming zijn ontplooid, alsmede de constatering dat om de groeimogelijkheden van het Interieurbouwbedrijf verder te benutten een langduriger commitment van hen noodzakelijk zal zijn. De verkoop van de onderneming staat echter geenszins onder tijdsdruk en de huidige eigenaars zijn indien noodzakelijk en gewenst, bereid om voldoende tijd beschikbaar te stellen voor een ongestoorde overgang.

Aangeboden belang
Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen van de onderneming.

Omzet
€ 4,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Profielnummer
#25169
Rechtsvorm
B.V.