Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Interieurbouwbedrijf

Gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige maatwerk oplossingen voor het interieur.


Beschrijving

De onderneming is actief in de interieurbouwbranche en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige maatwerk oplossingen voor het interieur bij bedrijven en particulieren.

Klantenportefeuille
De onderneming is gehuisvest in de regio Zuid-Nederland. De onderneming richt zich met name op maatwerkoplossingen, meubels en keukens, waarbij de klanten verspreid zijn door heel Nederland. De klantenportefeuille bevat bedrijven uit onder meer de zorgsector, onderwijssector en kantoorgebouwen.

Bijzonderheden
De onderneming is al ruim 30 jaar actief binnen deze sector en heeft door de jaren heen een goede naamsbekendheid gekregen. Het interieurbouwbedrijf kenmerkt zich als flexibel en klantgericht, hetgeen tot uiting komt in een hoge klanttevredenheid. Men verzorgt het gehele traject van prijscalculatie tot en met montage, waarbij maatwerkoplossingen voor de klant worden geleverd.

Kerncijfers
Door een toenemende vraag van nieuwe en terugkerende opdrachtgevers maakt de onderneming al enkele jaren een sterke groei door, waarbij de brutomarge gehandhaafd blijft (en zelfs toeneemt). De onderneming heeft een goede orderportefeuille, waardoor een gezonde basis is gecreëerd voor verdere groei van de activiteiten van de onderneming. Omzet 2018 bedraagt € 6.700.00 met een EBITDA van € 1.000.000. Voor 2019 wordt verwacht dat een verdere groei van omzet wordt gerealiseerd. De onderneming beschikt over circa 30 ervaren en gespecialiseerde medewerkers die in staat zijn om maatwerk en kwaliteit te leveren voor iedere klant. 

Locatie
Het vastgoed van de onderneming is in eigendom van de holding en wordt door de onderneming gehuurd. Overname van het onroerend goed behoort tot de mogelijkheden. 

Potentiële koper
Deze onderneming is met name interessant voor een strategische koper met kennis van de sector. De verkoper geeft de voorkeur aan een 100% aandelentransactie. De huidige directie is bereid om voor een bepaalde periode verbonden te blijven teneinde een goede overdracht van relaties en kennis mogelijk te maken. 

Reden voor verkoop
Verkoper wenst zijn onderneming gezien zijn leeftijd over te dragen. Daarnaast wil hij zich gaan richten op andere projecten.

Omzet
€ 6,700,000
Winst
EBITDA € 1,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Zuid Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27587
Rechtsvorm
B.V.