Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Juridisch bureau

Bewindvoering, Mentorschap en Curatele


Beschrijving

Er is een stijgende vraag naar de diensten van de onderneming, gezien de vergrijzing van de bevolking en gezien het feit dat er bij jongeren steeds minder inzicht bestaat in het omgaan met geld, waardoor ook de welzijn afneemt. Daarom heeft de onderneming zich gespecialiseerd in bewindvoering, mentorschap en curatele en voldoet sinds 1-4-2014 aan de hiervoor geldende kwaliteitseisen.

Het personeel
De onderneming beschikt in totaal over 14 medewerkers, inclusief de directeur en haar echtgenoot. De onderneming kent een platte, informele organisatiestructuur.

De omzet
De omzet is rond de 800 a 900.000 euro. Op dit moment is er een klantenstop, vanwege het feit dat er onvoldoende capaciteit beschikbaar is en de beoogde opvolging door de zoon en dochter van de eigenaars geen doorgang kan vinden, wat een effect heeft gehad op het overige personeel. De gemiddelde genormaliseerde EBITDA over 2015 en 2016 bedraagt ca. € 150.000,--.

Huisvesting
De onderneming huurt het pand van de holding van de eigenaar van het bedrijf. Dit is een representatief kantoorpand in goede staat van onderhoud gevestigd in Midden Nederland. Volgens het taxatierapport van 13 juli 2017 is de verkoopwaarde van het pand € 700.000 en de huurwaarde € 68.000 per jaar. Het pand heeft een inhoud van 1300 m3 en een oppervlakte van 500 m2.


Reden voor verkoop
De motivatie om de onderneming te verkopen is het gebrek aan opvolging binnen het bedrijf en de pensioengerechtigde leeftijd van de directeur.

Omzet
€ 850.000
Medewerkers
14
Regio
Midden-Nederland
Branche
Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#22799
Rechtsvorm
B.V.

Nationale Overname Dag

Kom 20 april naar de Nationale Overname Dag

Kom donderdag 2 november naar de Nationale Overname Dag en leer alles over het kopen & verkopen van een bedrijf in één dag!