Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

LEGO speciaalzaak en landelijke speelgoedwebshop

Winkel en webshop kunnen ook los worden overgenomen


Beschrijving

Vanwege een strategische heroriëntatie en internationale fusie stoten wij onze retailactiviteiten in Nederland af, om ons nog meer te focussen op de ontwikkeling en internationale distributie van nieuw speelgoed.

Winkel
De winkel SpeelGoed in Zwolle is al meer dan 10 jaar een begrip en met veel liefde opgebouwd. Gelegen in een prachtig pand in de historische Sassenstraat in Zwolle. De laatste 5 jaar als LEGO speciaalzaak met veel oog voor beleving.

Webshop
De webshop SpeelGoedNL.nl is zeer herkenbaar, bevat veel content en heeft een trouwe klantengroep. Ruim 20k subscribers nieuwsbrief, 16k volgers op FB.

Reviews
Zowel winkel als webshop hebben een zeer goede naam, gemiddelde beoordeling van 9.2 op Kiyohl, 4.6 (van 5) op Google Reviews voor SpeelGoedZwolle.

Potentie
Tot voor kort snelle omzetgroei. Door verschoven aandacht van de eigenaren krijgen winkel en webshop helaas niet meer de aandacht die ze verdienen. Wij zoeken daarom een enthousiaste ondernemer om winkel en webshop weer nieuw leven in te blazen.

Aangeboden belang
We adviseren om winkel en webshop samen over te nemen, omdat beide sterk met elkaar zijn verbonden en de winkel goed functioneert als afhaalpunt. In overleg kunnen winkel en webshop ook los van elkaar worden overgenomen. We zijn flexibel. Zowel de twee BV's als onderdelen hieruit kunnen worden overgenomen. De overname kan naar keuze met of zonder voorraad plaatsvinden, en met of zonder inventaris, hardware en software. Desgewenst is nog enige tijd ondersteuning mogelijk, ook bij inkoop (tegen gunstige voorwaarden).

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 770,000
Aantal FTE
1
Regio
Oost Nederland
Sector
Detailhandel
Profielnummer
#26369
Rechtsvorm
B.V.