Lunchroom

Ruimte voor 106 zitplaatsen

Lunchroom, restaurant & catering. Ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

Omzet € 260.000

Winst EBITDA € 52.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie

RegioNoord-Holland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 260.000
FTE 1
Beschrijving

Gelegen in Haarlem exploiteert de onderneming een lunchroom en counter met een klein restaurant op de eerste verdieping. In het restaurant, de lunchroom en het terras is ruimte voor in totaal 106 zitplaatsen. Vanzelfsprekend is het bezorgen - eigen bestelservice - onderdeel van de activiteiten en worden regelmatig partijen op locatie verzorgd.

Productaanbod
Het productaanbod bestaat uit dagverse belegde broodjes, plates, maaltijden, vis, vlees en snacks. Alle dagverse producten worden in de eigen keuken bereid. Daarnaast bestaat het productaanbod uit fris- en licht alcoholische dranken en ijs.

Bijzonderheden
De onderneming geniet een bijzonder goede reputatie en bestaat sinds 1998. Het afzetkanaal is voornamelijk B2C, maar ook in B2B heeft de onderneming een trouw klantenbestand. De onderneming is gevestigd in een eigen bedrijfspand, wat onderdeel is van de transactie.

Omzetniveau
Het omzetniveau voor de uitbraak van Covid-19 - met een verplichte sluiting - lag op ca € 257.000. In het jaar 2021 is onder de beperkende omstandigheden een omzet gerealiseerd van ruim € 192.000. De EBITDA exclusief ondernemersloon ligt op ca 20% van de omzet.

Vraagprijs
Vraagprijs voor bedrijfspand, inventaris, reputatie, de domeinnaam en verknochte zaken bedraagt € 585.000 kosten koper. De vraagprijs is exclusief de voorraadwaarde van producten, verpakkingsmiddelen en disposables. Deze prijs zal op basis van inventarisatie en waardering tegen kostprijs worden bepaald.

Reden van verkoop
De reden van verkoop is dat de ondernemer tegen zijn pensioengerechtigde leeftijd zit en geen opvolging heeft. De onderneming wordt vrij van personeel - jaarlijkse kosten ca € 51.000 - aangeboden.

Brookz Sectormonitor Horeca, Toerisme & Recreatie
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Horeca, Toerisme & Recreatie? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Horeca, Toerisme & Recreatier jou bij helpen.

Omzet € 260.000

Winst EBITDA € 52.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie

RegioNoord-Holland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 260.000
FTE 1