Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Mobiele bar, foodtruck & online boekingsplatform voor foodtruckevents

Opdrachten door heel Nederland (en België), dus niet gebonden aan standplaats


Beschrijving

Het bedrijf bestaat uit drie verschillende rollende catering concepten. Deze concepten zijn zowel los van elkaar als samen uit te voeren. Op dit moment worden alle drie de takken naast elkaar uitgevoerd door de twee oprichters van de onderneming. Hieronder een beknopt overzicht van de drie onderdelen en de bijbehorende activiteiten;  

Drie mobiele barren
Dit concept bestaat uit drie mobiele barren waarmee drankcatering (bubbels, cocktails, bier/wijn/fris & koffie/thee) op locatie wordt verzorgd. Het gaat hier om een Amerikaanse Airstream trailer + twee multi inzetbare bakfietsen. Zo’n 70% van de boekingen bestaan uit zakelijke events (personeelsfeesten, openingen, zakelijke mijlpalen, kerst- en nieuwjaarsborrels etc.) en de overige 30% zijn privé-evenementen (bruiloften, jubilea, persoonlijke mijlpalen etc.). Daarnaast kan de agenda indien gewenst aangevuld worden met festivals en andere publieke evenementen.   

Foodtruck
Dit concept is een foodtruck (Amerikaanse Airstream trailer) van waaruit op locatie culinaire hotdogs worden geserveerd. Ook hebben wij een hotdogbakfiets tot onze beschikking voor kleinere gezelschappen en (indoor) locaties waar de trailer niet past. Bij dit concept bestaat zo’n 85% van de boekingen uit zakelijke opdrachten (personeelsfeesten, openingen, bedrijfslunches, zakelijke mijlpalen etc.) en de overige 15% uit privé-evenementen (bruiloften, jubilea, persoonlijke mijlpalen etc.). Daarnaast kan de agenda indien gewenst aangevuld worden met (food) festivals en andere publieke evenementen. Zo bezoeken wij met onze foodtruck af en toe food festivals zoals de Swan Market, Feelgood Market en Trek in diverse steden.  

Online boekingsplatform
Het derde concept is een online boekingsplatform en event organisatiebureau. Middels deze website kunnen foodtrucks en andere rollende concepten geboekt worden en ook complete foodtruck evenementen op maat worden georganiseerd. De ruim 100 deelnemende foodtrucks op dit platform zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit van de gerechten en uitstraling, waardoor enkel de beste en leukste foodtrucks hierop vertegenwoordigd zijn. Ook concept 1 en 2 zijn vertegenwoordigd in deze lijst.    

Bijzonderheden
Alle concepten hebben eigen websites met een frisse en moderne uitstraling. Ook hebben wij de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in de Google vindbaarheid van deze sites, zowel organisch als via Ads. Dit zorgt voor behoorlijk wat traffic (in totaal ruim 1.000 bezoekers per maand) en aanvragen (tussen de 50 en 150 per maand) via de online contactformulieren en de verschillende mailboxen. Lopende aanvragen en boekingen behoren uiteraard ook tot het totaalpakket. Tot slot vindt er met regelmaat een wisselwerking plaats tussen de verschillende concepten, waardoor ze elkaar versterken. Dit zorgt er voor dat de drie concepten samen zeer goed te combineren zijn.  

Omzet
€ 150,000
Winst
Nettowinst € 90,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27567
Rechtsvorm
VOF