Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in repro en sign

Loyale klantenkring


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een onderneming in repro en sign. Bij de onderneming kan men terecht voor printen, kopiëren, drukwerk, signing en belettering, textiel bedrukken en ook verzorgt men o.a. huisstijlen, logo's, visitekaartje en flyers, folders en geboorte- en trouwkaarten.

Bijzonderheden
De onderneming is al meer dan 25 jaar een professioneel bedrijf in print- en drukwerk en signing. Alles op vele soorten papier en in verschillende formaten. Ook bijvoorbeeld posters of bouwtekeningen op A2, A1 of A0 formaat. Bij de onderneming kan men terecht voor het zelf kopiëren of afgeven aan een medewerker. Drukwerk, zoals: flyers, briefpapier, enveloppen, kaarten, waardebonnen en daarnaast ook handleidingen en cursusboeken. Signing en belettering behoort ook tot het assortiment, bijvoorbeeld gevelreclame, stoepborden, billboards, posters groot en klein, en roll-up banners. Textiel kan worden bedrukt.

Onderneming
De afdeling ontwerp en DTP verzorgt o.a. huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, flyers, folders, geboorte- en trouwkaarten en uitnodigingen. Ook verzorgt men mailings voor bedrijven. De onderneming rekent zowel bedrijven (80%) als consumenten (20%) tot haar klantenkring. Het bedrijf is gevestigd in Oost-Nederland nabij een groot winkelcentrum met volop gratis parkeergelegenheid.

Omzet
€ 230,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Detailhandel, Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#22427
Rechtsvorm
VOF