Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Operationeel Directeur verpakkingsgroothandel Zuid-Nederland

Samen met de huidige DGA een groeiscenario operationaliseren


Beschrijving

Onze cliënt is een totaalleverancier in verpakkingen en disposables. Zij kunnen verpakkingswensen omzetten in concrete oplossingen en bieden persoonlijke inspiratie en deskundig advies. De onderneming biedt kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid waarbij de prijs niet uit het oog wordt verloren en ook het milieu een steeds belangrijkere rol speelt.

De functie
We zoeken een Operationeel Directeur om de dagelijkse operatie aan te sturen en met ervaring in procesoptimalisatie. De Operationeel Directeur is ondernemend ingesteld. Overtuigingskracht, samenwerken in een team en een pragmatisch, ‘hands-on’ ingestelde persoonlijkheid zijn vereist voor de functie. Daarnaast is een goed analytisch en conceptueel denkvermogen onontbeerlijk voor een adequate uitoefening van deze functie.

Als Operationeel Directeur moet je het een uitdaging vinden om op basis van gelijkwaardigheid en als sparringpartner om samen met de huidige DGA, het bedrijf naar een volgende fase te helpen; het mooi vinden om de verdere groei vorm te geven. Naast de autonome groei staat een overname op de agenda. Hierbij is het van belang en de taak van de Operationeel Directeur om de (ERP) systemen samen te brengen tot één geheel.

Resultaatgebieden

  • Eindverantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse operatie.
  • Gezamenlijk met de DGA verantwoordelijk voor het strategische en operationele beleid van de vennootschap.

Salarisindicatie
EUR 100.000 PLUS, een bonus en eventueel participatie

Omzet
€ 10,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, Groothandel
Profielnummer
#25751