Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uitzendbureau gespecialiseerd in evenementenbranche

Alleen actief in de B2B markt


Beschrijving

Een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de evenementenbranche, gevestigd in de randstad echter is het bedrijf locatie onafhankelijk.

Werkzaamheden
Het uitzendbureau levert onder andere stagehands (de krachten die helpen met de op/afbouw), licht- en geluidstechnici die de boxen en lampen inhangen en aansluiten en het bedienend personeel. De evenementen zijn onder andere concerten, bedrijfsevenementen, congressen, seminars en festivals. Het uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU en is gecertificeerd conform de NEN4400-1

Kerncijfers
De activiteiten zijn gestart in december 2017 en in 1 jaar een omzet gerealiseerd van ca. € 280.000 op jaarbasis. Brutomarge is tussen de 25-30%. De EBITDA ligt op ca. € 80.000. Bij de onderneming is 1 parttime medewerker in dienst (tijdelijk contract).

Bijzonderheden
Het bedrijf staat nog in de startblokken, voor 2019 wordt verwacht dat met gelijke inspanning een omzet van te behalen is van € 400.000 echter bij gerichte verkoop kan dat eenvoudig verdubbelen of verveelvuldigen.

Reden verkoop
De reden voor verkoop is de regeldruk en de taken die de ondernemen op zich heeft genomen waaronder de administratie, het managen en de planning. Deze taken en regels vallen de ondernemer tegen. 

De ondernemer van de verkopende partij kan, indien gewenst, zichzelf aan de overnemende partij verhuren als accountmanager voor een x aantal dagen per week. Hij kent immers de markt, de werkzaamheden en de prospects.

Profiel koper
Koper is een bestaand uitzendbureau dat een nieuwe markt wil aanboren met gebruik van zijn eigen backoffice maar kan ook een investeerder zijn die in een nieuwe bedrijfstak gaat starten. De kennis en systemen om door te pakken zijn immers in huis.

Vraagprijs
De koopprijs is onderhandelbaar en is mede afhankelijk van nadere condities zoals de mate van betrokkenheid van verkoper na de overname.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers en investeerders.

Omzet
€ 280,000
Winst
EBITDA € 80,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#25926
Rechtsvorm
Geen rechtsvorm