Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uniek gepatenteerd kistconcept voor ondernemerstalent

Het vermarkten van een nieuw product in de uitvaartbranche.


Beschrijving

De onderneming heeft een uniek, zeer vernieuwend internationaal gepatenteerd kistconcept voor de uitvaartbranche ontwikkeld. Na een intensieve ontwikkelingsperiode van 4 jaar is het concept gereed om in de markt gezet te worden door een ondernemer met voeling en ervaring in de uitvaartmarkt. Het concept is gepatenteerd voor 20 jaar in de Benelux, Europa inclusief U.K. en de Verenigde Staten.

Concept
Dit innovatieve concept sluit aan op veel wensen en behoeftes zoals marktverkenning in zowel de uitvaartbranche als bij particulieren uitwijst. Het kistconcept is een uniek antwoord op de snelgroeiende vraag van de consumenten en uitvaartprofessionals naar een milieuvriendelijke en personaliseerbare uitvaartkist tegen een competitieve prijs.

Ontwikkeling
Door de demografische ontwikkeling zal het aantal uitvaarten in de komende 30 jaar in de Benelux fors toenemen. De doelgroep van uitvaartondernemers in de Benelux is in de laatste 5 jaar substantieel gegroeid. De veranderende wetgeving aangaande CO2 uitstoot zal ook in de uitvaartbranche haar intrede doen. De marges van de reguliere kisten staan onder druk.

Omzet
Het unieke kistconcept heeft een passend antwoord op de veranderingen in de markt en biedt een dynamische MBI-kandidaat excellente perspectieven de producten zeer succesvol te verkopen aan uitvaartondernemers, crematoria, begraafplaatsen en rouwvervoerders. Op basis van een  realistisch business plan, wordt binnen 3 jaar een omzet behaald van ruim 1 tot 1,5 miljoen Euro met een bruto marge van circa 45%.

Kandidaat
De onderneming biedt aan een gedreven en ondernemende professional de unieke mogelijkheid te participeren in de onderneming en het unieke kistconcept Nederland, België en Luxemburg samen met de eigenaar in de markt te zetten. De voorwaarden voor een participatie, zijn nader overeen te komen. Een buitenkans voor een gemotiveerde ondernemende MBI-er met affiniteit voor vernieuwende producten, sales en marketing (met tenminste € 250.000 aan eigen financiële middelen) 

Promotiefilm
Promotiefilms ter verduidelijking van het concept:

 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei) fase.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,200,000
Aantal FTE
1
Regio
Nederland
Sector
Groothandel, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26206
Rechtsvorm
B.V.