Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Verhuur bedrijf in klassieke VW T2 bussen

Bloeiend en modern bedrijf met leuke activiteit


Beschrijving

Betreft een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van klassieke Volkswagen T2 bussen. De oldtimers worden voornamelijk ingezet voor kampeervakanties, maar ook voor trouwdagen, vrijgezellenfeesten, ludieke acties, gala’s en andere aansprekende gebeurtenissen. 

Bijzonderheden
Er is recent een nieuwe website ontwikkeld waarbij klanten online de camper kunnen reserveren. De zes klassiekers zijn prachtig gerestaureerd en in uitstekende technische staat. De campers zijn uitgerust met kluisje en laadsysteem. Voor een soepele verhuur afhandeling is er een duidelijke en professionele instructievideo. Overname/in gebruiksname van een in 2018 ontwikkelde mobiele app ter afhandeling van de verhuur is bespreekbaar. De grotendeels particulieren klanten komen uit heel Nederland en daarbuiten. Het bedrijf is populair omdat er weinig concurrentie is binnen de Randstad.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Prijs
Het wagenpark heeft een waarde van €180.000. Vraagprijs voor de onderneming is €49.500. Het wagenpark kan worden geleasd of overgenomen.  

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 75,000
Winst
€ 25,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#25766
Rechtsvorm
Geen rechtsvorm