FBM

Advies met karakter

FBM

FBM is een onafhankelijk corporate finance bureau dat ondernemers begeleidt op het gebied van bedrijfsovernames, financiering, bedrijfswaarderingen en herstructureringen. We zijn centraal gevestigd (Nieuwegein), bestaan sinds 1990 en onze 13 adviseurs hebben sindsdien al meer dan 500 klanten geadviseerd.

Advies met karakter

Als ondernemer bent u gezond eigenwijs, en dat zijn wij ook. Advies met karakter noemen we dat. We durven tegendraads te denken en te handelen, altijd met als doel te komen tot de beste oplossing voor onze opdrachtgever. Daarbij zijn we ons bewust van onze rol, we staan naast de ondernemer maar uiteindelijk neemt u de beslissing.


Optimale waardecreatie

Een bedrijf overnemen of verkopen doe je niet van de ene op de andere dag. Zo is de verkoop van uw bedrijf een (emotioneel) proces van vaak meerdere jaren waar een goede voorbereiding zich op termijn zeker terugbetaalt. Hoe richt u uw bedrijf bijvoorbeeld in zodat optimale waardecreatie ontstaat? Wat is uw bedrijf waard? En wat is de juiste verkoopstrategie? Wij zijn dagelijks met dit type vraagstukken bezig en helpen u hier graag mee verder. Met FBM aan uw zijde bent u verzekerd van een professionele, persoonlijke en no-nonsense begeleiding.

Herstructureringen  

Bij zwaar weer is het noodzakelijk om snel de vinger op de juiste plek te leggen en vervolgens door te pakken. Deze vaak complexe vraagstukken vragen om een adequate probleemanalyse en oplossingsgericht denken én handelen. Onze specialisten hebben veel ervaring met reorganisaties, doorstarts, onderhandelingen met banken en andere schuldeisers, etc. en weten wat er in deze situaties gevraagd wordt om een bedrijf zo snel mogelijk weer op de rails te krijgen.

Dealpublicaties

Contactpersonen