Hekkelman advocaten en notarissen

Begeleiding bij fusies & overnames door ervaren specialisten. Van start tot finish.


Over ons

Ondernemers, investeerders, strategische partijen en hun trusted advisors zijn bij Hekkelman aan het juiste adres voor juridische ondersteuning bij de verkoop van een bedrijf of bedrijfsonderdeel, een participatie of aankoop. 

Wij zijn in de aankoop- en verkoopbegeleiding vertrouwd met zowel de begeleiding van veilingtrajecten als met de één-op-één onderhandelingen. In een voortrekkersrol, of als onderdeel van een multidisciplinair team. Daarnaast zijn wij  ervaren. Zowel in het ondersteunen van ondernemers, als (in)formele investeerders en participatiemaatschappijen. Deze ervaring maakt dat wij ons ook in de positie van de partij aan de andere kant van de tafel kunnen verplaatsen. 

De specialisten van Hekkelman hebben kennis van zaken en bieden heldere communicatie, verwachtingsmanagement, een prettige samenwerking en pragmatisch advies. En omdat wij een team hebben met zowel advocaten als notarissen kunnen we jou gedurende het gehele traject begeleiden. Van start tot finish, en natuurlijk in alles wat daartussen zit.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1979

Aantal adviseurs:

70

Dienstverlening:

Juridisch advies en Insolventie

Sector specialisatie:

IT, online & e-commerce, Automotive, transport & logistiek, Vastgoed, Horeca, toerisme en recreatie en Industrie & productie

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Hekkelman advocaten en notarissen

location-icon Prins Bernhardstraat 1
6521AA Nijmegen
company-image

Aangesloten bij Brookz sinds 02 juli 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Prins Bernhardstraat 1

6521AA Nijmegen

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Sickezplein 1

6821 HV Arnhem

+Toon alle adressen -Toon minder adressen