KRC Van Elderen

Een onderneming (ver)kopen vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring

Over KRC Van Elderen
Als ondernemer zult u het beamen: uw bedrijf is goud waard. Maar wat levert uw bedrijf bij verkoop daadwerkelijk op? En wat kost de onderneming van een ander? Onze register valuator is onafhankelijk specialist op het gebied van bedrijfswaarderingen. Hij staat voor u klaar wanneer u een bedrijf wilt kopen of juist verkopen.

Bedrijf verkopen: wat is uw bedrijf waard?
Bent u van plan uw bedrijf te verkopen? De verkoop van een bedrijf neemt veel tijd in beslag en heeft natuurlijk een behoorlijke impact. Een onderneming verkopen vereist een goede voorbereiding, de juiste deskundigheid en ervaring. Het moet immers goed gebeuren. Uw bedrijf verkoopt u zeker niet aan de eerste en de beste die langskomt. Daarnaast bent u vast en zeker benieuwd wat uw bedrijf waard is. U zoekt een geschikte opvolger die een goede prijs voor uw zaak over heeft. Onze specialist in bedrijfswaarderingen helpt u daar graag bij. Hij bepaalt de waarde van uw onderneming, gaat in zijn uitgebreide netwerk op zoek naar geschikte kandidaten en maakt uw bedrijf helemaal verkoopklaar!

Wilt u een bedrijf kopen
U kunt ook bij ons terecht als u een bedrijf wilt kopen. Onze register valuator biedt ook daar ondersteuning voor. Hij inventariseert uw wensen, verkent de mogelijkheden en benut zijn netwerk bij het vinden van passende opties. Kortom: een gerichte zoektocht bij het vinden van een geschikt bedrijf!

Contactpersonen