Gespecialiseerd in bijzondere opdrachten

Bedrijf te koop gevestigd in Oost-Nederland welke is gespecialiseerd in bijzondere opdrachten. Internationaal actief. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#21046

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Deze onderneming betreft een producent van zonwerende of verduisterende screens en transparante veiligheidsrolluiken alsmede bijzondere doekafschermingen en doekoverkappingen. Productie volledig in eigen fabriek. De onderneming is actief in de volgende markten: Nederland, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, USA. Het bedrijf onderscheidt zich doordat men gespecialiseerd is in bijzondere opdrachten. 

Kerncijfers
De jaaromzet van dit bedrijf bedraagt ca. €2.000.000. Er zijn 16 medewerkers werkzaam (14 FTE). 

Bijzonderheden
De onderneming zal in de nabije toekomst haar exportmarkt verder uitbreiden naar de volgende markten: Frankrijk, Denemarken, Portugal, Spanje, Mexico en Rusland.

Reden verkoop
De ondernemer heeft geen opvolging.

Transactie
Betreft een 100% aandelentransactie. De verkoper is voor een soepele overdracht bereid om nog enige tijd aan de onderneming verbonden te blijven. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.