Dit zijn de winnaars van de Fusie & Overname Awards 2021!

Alexander Boissevain is de nieuwe Overnameadviseur van het Jaar. Crossminds sleepte de prijs van Overnamekantoor van het Jaar in de categorie Large binnen.

8 december 2021, Wietze Willem Mulder, Brookz

Alexander Boissevain (AenF Partners) is de nieuwe Overnameadviseur van het Jaar. Crossminds sleepte de prijs van Overnamekantoor van het Jaar in de categorie Large binnen.

Alexander Boissevain van AenF Partners is uitgeroepen tot Overnameadviseur van het Jaar. Samen met Friso Kuipers richtte hij in 2005 zijn eigen M&A-boetiek op: AenF Partners. Boissevain ondersteunt elke fase van een fusie of overname, van strategische en financiële analyse tot waarderingen en onderhandelingen.

Een nieuwe prijs bij de Fusie & Overname Awards is die voor de Young Overnameadviseur van het Jaar. Marko Iskić van Marktlink Fusies & Overnames heeft de primeur voor deze titel. Hij is nog steeds de jongste M&A Manager bij Marktlink.

Eric Spreij van advocatenkantoor HerikVerhulst is de nieuwe Overnameadvocaat van het Jaar. Hij heeft circa 20 jaar ervaring in de transactiepraktijk en werkt voor het bedrijfsleven in binnen- en buitenland en heeft specifieke ervaring binnen de branches food, ICT, agri, transport, bouw en (cleantech) industrie.

Crossminds werd uitgeroepen tot Overnamekantoor van het Jaar in de categorie Large. Wat begon met een overnamekantoor van twee medewerkers is in twintig jaar tijd uitgegroeid naar een team van 25. Crossminds hield zich dit jaar onder andere bezig met de verkoop van voetbalclub NAC Breda.

In de categorie Medium ging de prijs van Overnamekantoor van het Jaar dit jaar wederom naar Adagium. Het Brabantse overnamekantoor begeleidde onder andere ondernemers Jan en Thijs Aldenhuijsen van familiebedrijf Bacu met de overname van HEMA Bakkerijen.

GoFastForward uit Amsterdam werd Overnamekantoor van het Jaar in de categorie Small. GoFastForward helpt ondernemers met het (sneller) laten groeien van hun bedrijf, ook door middel van fusies en overnames.

De prijs voor Investeringsmaatschappij van het Jaar werd binnengesleept door Synergia Capital Partners. Synergia stapte dit jaar in Van der Arend Tropical Plantcenter en beleefde drie exits van ConDoor Solutions, The Human Network en Quint Wellington Redwood.

De Fusie & Overname Awards zijn een initiatief van de overnameplatforms Brookz en Dealsuite. Aan deze 7e editie van de Fusie & Overname Awards deden dit jaar een recordaantal van 123 adviseurs, overnamekantoren en investeringsmaatschappijen mee. In totaal werden er bijna 10.000 stemmen uitgebracht door vakgenoten, klanten en zakelijke relaties.


Wietze Willem Mulder
Wietze Willem Mulder, Brookz

Wietze Willem Mulder is Content Manager bij Brookz. Hij studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim en schreef voor zakelijke titels als FEM Business, Sprout, De Ondernemer en Management Team. Tevens is hij co-auteur van de handboeken Hoe koop ik een bedrijf? en Hoe verkoop ik mijn bedrijf?.

Brookz 500 (2023): bestel jouw exemplaar!

Vind een geschikte adviseur in deze unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt.

De Brookz 500 is het ultieme jaarboek met een overzicht van de belangrijkste adviseurs, investeerders, financiers en overige dienstverleners in de Nederlandse MKB-overnamemarkt.

Een handige en waardevolle uitgave die op het bureau van geen enkele ondernemer, investeerder of MBI'er met overname- of verkoopplannen mag ontbreken.

Bestel nu deze waardevolle uitgave van maar liefst 276 pagina's (t.w.v. €29,95)!

Ontvang het nieuwste bedrijvenaanbod

Brookz heeft het grootste en meest actuele bedrijvenaanbod van Nederland. Schrijf je nu in en ontvang de nieuwste verkoopprofielen in je inbox. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van interessante overnamekansen!

Gerelateerde artikelen

Genomineerden Fusie & Overname Awards 2022 bekend!

lees meer >

De nieuwe Brookz 500 is uit!

Om je van dienst te zijn bij het vinden van een geschikte adviseur heeft Brookz voor de derde keer deze unieke Who is Who van de Nederlandse overnamemarkt samengesteld. 

lees meer >

Zo ziet de MKB-overnamemarkt er uit

Het kopen en verkopen van bedrijven is een levendige markt, alleen speelt deze zich grotendeels achter de schermen af. De meeste verkopers schreeuwen namelijk niet van de daken dat hun bedrijf te koop is, omdat die bekendmaking in veel gevallen leidt tot onzekerheid en onrust bij personeel, klanten en leveranciers. 

lees meer >