Alfa adviseert aandeelhouders MediDerm bij verkoop

Alfa adviseert aandeelhouders MediDerm bij verkoop

Beschrijving

Cosmetique Totale en MediDerm bundelen krachten

Cosmetique Totale en branchegenoot MediDerm bundelen hun krachten en groeien samen naar 34 vestigingen in Nederland. Met de acquisitie verstevigt de Cosmetique Totale groep haar positie als marktleider voor cosmedische behandelingen in Nederland.

Cosmetique Totale heeft met ondersteuning van BB Capital de negen vestigingen van MediDerm aan haar portfolio kunnen toevoegen, waarmee het bereik en het aanbod huidtherapie en laserbehandelingen in midden Nederland significant wordt uitgebreid.

Fabian Otto, directeur Cosmetique Totale: ‘Met MediDerm binnen onze groep maken wij een grote sprong voorwaarts. Niet alleen in het aantal vestigingen, maar ook door de synergie tussen de beide bedrijven. De visie en werkwijze van MediDerm sluiten perfect aan bij onze missie om kwalitatieve huidtherapie en laserbehandelingen op een laagdrempelige manier voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Zo kunnen wij steeds meer mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden.’ 

Over MediDerm

MediDerm is een gespecialiseerde kliniek voor huidtherapie en laserbehandelingen die 17 jaar geleden werd opgericht door Thomas Kleyn en Gilbert Overbeek. Binnen de vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede, zijn in totaal 20 gecertificeerde huidtherapeuten en medewerkers actief.

Thomas Kleyn, mede-oprichter MediDerm: ‘Na een zorgvuldige afweging hebben we besloten de krachten te bundelen met Cosmetique Totale en onderdeel te worden van de groep. We zijn ervan overtuigd dat dit de beste kansen biedt om met  MediDerm te groeien. Het idee van een sterke organisatie waarbij de verschillende klinieken zelfstandig opereren, met de voordelen van schaalvergroting en de ondersteuning van BB Capital, spreekt ons erg aan.’

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huid- en lasertherapie. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Cosmetique Totale is sinds 2020 een portfoliobedrijf van BB Capital. 

Alfa Consultants
  • Van Siburgstraat 2-4

    3863HW Nijkerk