Boers Advocaten

Uw partner voor een deskundige en praktische aanpak.


Over ons

Boers Advocaten heeft ruim 200 jaar gezamenlijke ervaring. Wanneer er behoefte bestaat aan juridische daadkracht, zijn onze specialisten een partner die onvoorwaardelijk partij kiest. Maar vooral ook een medespeler die met een flinke dosis inzet uw zaak tot een goed einde brengt.

Bij Boers Advocaten worden kennis, passie en openheid gecombineerd op een manier waar u de vruchten van plukt. Wij zijn op verschillende rechtsgebieden actief en benaderen ieder werkterrein écht als specialisme. Hierdoor kunnen wij onze klanten full service bieden. Altijd met aandacht voor de cliënt: betrokken, to the point en glashelder. Continue vergroting van kennis en expertise is daarbij een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. 

De belangen in het ondernemingsrecht kunnen behoorlijk oplopen. Vaak moeten de beslissingen snel en onder hoge druk genomen worden. Onze advocaten bewaren altijd de rust en treden zakelijk, kundig en doortastend op met de focus op uw belangen.

Wij hebben de noodzakelijke kennis en ervaring in huis om u te voorzien van gedegen advies en om snel te kunnen schakelen. Wij werken daarbij nauw samen met andere deskundigen uit ons uitgebreide netwerk op het gebied van financieel advies, fiscaliteit en accountancy.

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Aantal adviseurs:

10

Opgericht:

1984

Dienstverlening:

Juridisch advies, Financieringsadvies, Fusies en overnames, Insolventie, Corporate litigation en Vennootschapsrecht

Sector specialisatie:

Ondernemingsrecht, Insolventierecht, Vastgoed & huur, Arbeidsrecht en Bouwrecht

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Boers Advocaten

location-icon Kerkewijk 20
3901 EG Veenendaal
company-image

Aangesloten bij Brookz sinds 21 oktober 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Kerkewijk 20

3901 EG Veenendaal