Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam-Den Haag

Bedrijfskundig en financieel advies


Over ons

Claassen, Moolenbeek & Partners is het eerste bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor het MKB in Nederland. Sinds 1983 begeleiden wij ondernemers op het gebied van Strategie, bedrijfsfinanciering (groei & herstructurering), bedrijfsovernames (aan, verkoop & waarderingen). Dat doen wij onafhankelijk en zeer betrokken. Wij zijn praktisch ingestelde adviseurs met jarenlange ervaring in vele sectoren. Binnen onze organisatie kunnen we putten uit veel branchekennis onder de aangesloten partners.

Wat doe ik met mijn onderneming 
Iedere ondernemer komt een keer voor de vraag te staan: wat doe ik met mijn onderneming? Een bedrijf verkopen of kopen is voor de meeste ondernemers geen alledaagse bezigheid. Voor de overnamespecialisten van Claassen, Moolenbeek & Partners wel. Wij weten als geen ander dat het verkopen van een bedrijf vaak een mix is van verstand en gevoel. Wij verstaan de emotie en de betrokkenheid van de ondernemer.

Gestructureerde aanpak
Bij de aanpak van een bedrijfsovername gaat Claassen, Moolenbeek & Partners, van begin tot eind, gestructureerd te werk. We onderzoeken wat het juiste moment is om te verkopen. Adviseren welke maatregelen genomen kunnen worden om de waarde van de onderneming te optimaliseren.  Maken een gedegen waardeanalyse. Gaan actief op zoek naar de meest geschikte koper en voeren de onderhandelingen en verzorgen tenslotte de vereiste documentatie.

Landelijk netwerk
Claassen, Moolenbeek & Partners begeleidt het gehele overnameproces en respecteert daarbij de adviseurs van de ondernemer. Wij beschikken over eigen register valuators  en register adviseurs bedrijfsoverdracht en over een landelijk verspreid netwerk van ca. 70 ervaren adviseurs met ieder een eigen relatienetwerk.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1983

Aantal adviseurs:

70

Dienstverlening:

Aankoop- en Verkoopbegeleiding, Waardebepaling, Financiering, Recovery & Herstructurering, Strategie en Interim Management

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam-Den Haag

location-icon Binckhorstlaan
2516 BE Den Haag

Aangesloten bij Brookz sinds 24 februari 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Binckhorstlaan

2516 BE Den Haag

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Hoofdweg

3067GH Rotterdam

+Toon alle adressen -Toon minder adressen