CorporateWise

pragmatisch, persoonlijk en efficiënt


Over ons

Ervaren professionals, een pragmatische aanpak en een efficiënt proces: dat zijn dé succes bepalende factoren voor een overname. Het team van CorporateWise bestaat uit specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, met een focus op M&A transacties.

Wij adviseren over alle aspecten van de ondernemingsrechtelijke transactiepraktijk, waaronder overnames, joint ventures, fusies en herstructureringen. Met een persoonlijke no-nonsense aanpak en focus op getting the deal done!

Legal Consultancy
Legal Consultancy houdt in dat wij de juridische documentatie voor een transactie opstellen en uitonderhandelen, waaronder koopovereenkomsten (aandelen of activa), aandeelhoudersovereenkomsten en verwante overeenkomsten zoals management- en leningsovereenkomsten.

Daarnaast adviseren wij over de op te zetten juridische structuur, beoordelen we de relevante notariële documenten en coördineren de algehele transactie. Ook geven wij advies over op te zetten corporate governance, managementstructuur, verdeling verantwoordelijkheden en bevoegdheden en uitwerking (interne) autorisatieschema’s.

Transaction Management
Transaction Management houdt in dat wij bedrijven verkoopklaar maken en ondersteunen bij het opzetten van de dataroom en gedurende het Q&A traject. Bij dergelijke processen is vaak tijdelijk behoefte aan interne juridische ondersteuning omdat er niet voldoende relevante kennis of capaciteit aanwezig is. 

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2014

Aantal adviseurs:

5

Dienstverlening:

Juridisch advies

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

CorporateWise

location-icon Minervaplein 9
1077 TH Amsterdam
company-image

Referenties

Eurojob

Verkoop

23-10-2019

Zakelijke dienstverlening

Automanager

Verkoop

18-07-2019

Automotive, transport & logistiek

Evidensia

Aankoop

12-11-2019

Gezondheidszorg & farmacie

Aangesloten bij Brookz sinds 11 november 2019

Contactpersonen

contact-img

Jelle Menalda van Schouwenburg

phone-icon+31652781092 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Minervaplein 9

1077 TH Amsterdam

Contactgegevens