CorporateWise

pragmatisch, persoonlijk en efficiënt

CorporateWise

Ervaren professionals, een pragmatische aanpak en een efficiënt proces: dat zijn dé succes bepalende factoren voor een overname. Het team van CorporateWise bestaat uit specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, met een focus op M&A transacties.

Wij adviseren over alle aspecten van de ondernemingsrechtelijke transactiepraktijk, waaronder overnames, joint ventures, fusies en herstructureringen. Met een persoonlijke no-nonsense aanpak en focus op getting the deal done!

Legal Consultancy
Legal Consultancy houdt in dat wij de juridische documentatie voor een transactie opstellen en uitonderhandelen, waaronder koopovereenkomsten (aandelen of activa), aandeelhoudersovereenkomsten en verwante overeenkomsten zoals management- en leningsovereenkomsten.

Daarnaast adviseren wij over de op te zetten juridische structuur, beoordelen we de relevante notariële documenten en coördineren de algehele transactie. Ook geven wij advies over op te zetten corporate governance, managementstructuur, verdeling verantwoordelijkheden en bevoegdheden en uitwerking (interne) autorisatieschema’s.

Transaction Management
Transaction Management houdt in dat wij bedrijven verkoopklaar maken en ondersteunen bij het opzetten van de dataroom en gedurende het Q&A traject. Bij dergelijke processen is vaak tijdelijk behoefte aan interne juridische ondersteuning omdat er niet voldoende relevante kennis of capaciteit aanwezig is. 

 

Kantoor adres:

  • CorporateWise
  • Minervaplein 9
  • 1077 TH Amsterdam