De Beemd Corporate Finance - Machinefabriek Munckhof B.V.

Beschrijving

Machinefabriek Munckhof B.V.
Het familiebedrijf Munckhof Machinefabriek werd in 1884 opgericht in Horst, welke zich ontwikkelde tot een A-merk leverancier en Europese marktleider op het gebied van oogst techieken, spuitinstallaties en kistenvullers voor vooral de teelt van appels, peren, kersen, bessen en olijven. Na 134 jaar gaan de laatste Munckhof-eigenaren, Thijs en Peter van den Munckhof, met pensioen en was er geen opvolging beschikbaar binnen de familie. 

Kopers
Machinefabriek Munckhof is overgenomen door Henri Michiels & Han Smits. Henri Michiels was onder meer technisch commercieel directeur bij Dinnissen Process Technology in Sevenum. Han Smits is voormalig manager international business development bij het Zwitserse Glencore Grain. Zij gaan verder onder de naam Munckhof Fruit Tech Innovators met de ambitie om in te zetten op de verdere ontwikkeling en productie van hightech oplossingen voor precision farming.

De Beemd Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Machinefabriek Munckhof begeleid bij het vinden van een koper en het realiseren van deze transactie, welke in juni 2018 met succes is afgerond.

De Beemd Corporate Finance
  • Beemdstraat 25

    5653 MA Eindhoven