DHW Corporate Finance

Specialist in bedrijfsovernames en creatieve financieringsoplossingen

Over DHW Corporate Finance 
DHW Corporate Finance is uw specialist bij bedrijfsovernames en -overdrachten, waardebepalingen, recovery en het geven van finance advies. Bij dergelijke trajecten spelen naast juridische, fiscale en financiële aspecten vooral ook emotionele aspecten en rol. Onze adviseurs zijn uw vaste aanspreekpunt voor al deze aspecten gedurende het gehele overnametraject.

Full service
DHW Corporate Finance maakt deel uit van een full service adviesorganisatie, actief in het MKB in voornamelijk Noord-Holland. Wij ondersteunen ondernemers bij alle werkzaamheden en beslissingen op economisch gebied zowel administratief, fiscaal, juridisch als bedrijfseconomisch. De Hooge Waerder heeft vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard en Haarlem. De afdeling Corporate Finance is op al deze vestigingen vertegenwoordigd.

Complexe vraagstukken
DHW Corporate Finance houdt zich bezig met complexe vraagstukken zoals overnamebegeleiding (zowel aan- als verkoop), bedrijfswaarderingen, haalbaarheidsonderzoeken, managementbegeleiding, startersbegeleiding, financieringsvraagstukken en recovery. De adviseurs van DHW Corporate Finance hebben het inlevingsvermogen, de kennis en de ervaring om complexe zaken begrijpelijk te maken.

Gecertificeerd
Diverse medewerkers van DHW Corporate Finance zijn gecertificeerd, waaronder een Register Valuator, ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV), een Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en een gecertificeerd overname adviseur aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Dealpublicaties

Contactpersonen

DHW Corporate Finance
 • Vondellaan 4a

  1942 LJ Beverwijk

 • + toon alle adressen

 • Kennemerstraatweg 303a

  1814 GM Alkmaar

 • Hectorlaan 11

  1702 CL Heerhugowaard

 • Kennemerplein 6-14

  2011 MJ Haarlem

 • Johan van Hasseltweg 2C6

  1022 WV Amsterdam