De Vos & Partners Advocaten

Persoonlijk, betrokken, toegankelijk, praktisch, creatief, innovatief, verbindend, integer.


Over ons

Niet moeilijk doen als het makkelijk kan: zo werken we het liefst en dat leidt tot langdurige en goede relaties met onze vele ondernemende cliënten. Van grote merken tot startups: iedereen kan bij ons terecht. Zo werken wij ook voor verzekerden bij Achmea Rechtsbijstand, waar wij een netwerkkantoor van zijn.

Ook buitenlandse cliënten weten ons goed te vinden dankzij ons internationale netwerk Interact. Binnen dit netwerk werken wij samen met buitenlandse collega’s waardoor wij ook Nederlandse ondernemingen in het buitenland met grote deskundigheid kunnen bijstaan. Cliënten die wij op kantoor ontvangen zijn altijd positief verrast door de moderne inrichting en de toegankelijke sfeer.

Maken, creëren en innoveren
Wij zijn creatieve advocaten voor dynamische ondernemingen. Wij werken graag voor ondernemers en we nemen het begrip ondernemer ruim. Wij worden vooral blij van de samenwerking met ondernemers die in hun sector maken, creëren en innoveren. Zo behartigen wij voor de creatieve industrie veel zaken op het gebied van entertainment, muziek, merken, kunst en cultuur.

Wij zijn voorts sterke partners voor gerenommeerde cliënten in handel en industrie, het MKB, de reisbranche, het vastgoed, de zakelijke dienstverlening en de sportsector. Wij helpen bedrijven bij hun ontwikkelingen en loodsen hen met visie en strategie bij complexe problemen. Kijkt u vooral eens bij de sectoren die wij bedienen en die wij een brede juridische dienstverlening aanbieden.

Focus op MKB en Creatieve sector
Als advocaat adviseren wij onze cliënten graag om problemen te voorkomen. Maar als advocaat voeren we ook procedures als dat noodzakelijk is. Wij werken graag en vaak voor ondernemers, met name in het (groot-) MKB en in de creatieve sector.

Wij zijn stevige onderhandelaars. Willen winnen zit een beetje in elke advocaat, maar bij ons is dat net wat sterker. Wij doen daar alles aan. Rechtvaardigheidsgevoel en een winnaarsmentaliteit gaan bij De Vos & Partners gepaard met Amsterdamse lef en creativiteit. Daar plukken vele cliënten de vruchten van.

Cliënten komen graag terug
Het jeugdig enthousiasme gaat bij ons kantoor gepaard gaat met een flinke dosis wijsheid en ervaring. Dat leidt ertoe dat cliënten graag terugkomen, niet alleen om een probleem op te lossen, maar vooral ook om met onze vakkennis en ons strategisch inzicht goede onderhandelingsposities te verwerven en problemen te voorkomen. We krijgen energie van moeilijke vragen. Probeer het maar eens.

+Lees meer -Lees minder

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

De Vos & Partners Advocaten

location-icon Van Miereveldstraat 13
1071 DW Amsterdam

Aangesloten bij Brookz sinds 04 november 2019

Bezoek- en postadres

Van Miereveldstraat 13

1071 DW Amsterdam