De Wit advocaten

Adviseur als het kan. Advocaat als het moet.

Over De Wit Advocaten 
Geen eindstation waar nog even de laatste puntjes op de i worden gezet, maar een deskundige partner die een overnameproces van begin tot eind juridisch tot in de puntjes begeleidt. Een resultaatgerichte professional die alle facetten van een overname in de juiste context weet te plaatsen. Dat is Guido de Wit advocaten, specialist in de specifieke rechtsgebieden die voor een onderneming (midden-, groot- en familiebedrijf) en haar ondernemer van belang zijn.

De Wit advocaten is adviseur met veel kennis van zaken en een scherpe onderhandelaar die oog heeft voor elk detail dat voor een cliënt van belang is. Natuurlijk zijn prijs en garanties bij een overname belangrijke uitgangspunten, maar er zijn ook andere zaken die meetellen. Door meerdimensionaal naar een overname te kijken en alle facetten mee te wegen, maakt Guido de Wit advocaten de juiste verbinding tussen koper en verkoper. Zo wordt een deal een goede deal voor alle partijen aan tafel.

Deskundig, doeltreffend en doortastend dat maakt De Wit advocaten tot een onderscheidende dealmaker. En: hoe eerder in het proces betrokken, hoe groter hun impact en effect.

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek.

Contactpersoon

De Wit advocaten
  • Olympiaweg 1

    1816 MJ Alkmaar