Hoens & Souren Advocaten

Partner in business

Hoens & Souren Advocaten is een advocatenkantoor dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is op het gebied van contractenrecht, ondernemingsrecht en insolventie. Ons team behartigt met toewijding uw belangen. Ongeveer 10 jaar geleden is daar met de komst van mr J.D. Hartgring de advisering over overnames bijgekomen. Wij adviseren aandeelhouders, bestuurders en investeerders op een betrokken en praktische manier, met inlevingsvermogen en een efficiënte aanpak.

Wij zijn gewend om zowel nationaal als internationaal te opereren. Ons kantoor is aangesloten bij en vervult sinds jaar en dag een bestuursrol bij International Practice Group (IPG), zodat ook buitenlandse specialisten direct voor u in te zetten zijn. 

Juridisch advies en bedrijfsovername 
Een bedrijfsovername is een intensief proces, dat zich veelal onder de nodige tijdsdruk afspeelt, met bovendien afhankelijk van de omstandigheden de nodige complexe juridische vraagstukken. Het inzetten van de juiste disciplines op het juiste moment is een specialisme op zich. Wij helpen u daarbij en begeleiden u snel en effectief naar het beoogde eindresultaat.  

Niet alleen de coördinatie van het proces, van de ontmoeting van de boogde contractspartijen tot en met closing, maar ook het juridisch correct formuleren van de tussen partijen gemaakte (proces)afspraken. Onze advocaten hebben diepgaande kennis van het verbintenissen- en overeenkomstenrecht. Wij leveren maatwerk in elke stap van het proces. 

Voor wie? 
Wij richten ons op het MKB en familiebedrijven en behandelen zaken die geen vast team vergen; wij schakelen andere disciplines in waar dat nodig of wenselijk is en werken graag met uw vaste (bedrijfs)jurist of (accountant-)adviseur samen. Ook met vele onafhankelijke fiscalisten hebben wij een warme band. Onze cliënten zijn actief in vele sectoren, waaronder handel en industrie, bouw en vastgoed en hotels en hospitality. 

Kantoor adres:

  • Hoens & Souren Advocaten
  • Houtsingel 77
  • 2719 EA Zoetermeer