Inter Actus

Uw consultant voor koop, verkoop, waardering en financiering van ondernemingen

Over ons

Wij zijn Inter Actus
Een team van strategische, organisatorische, financiële en bedrijfseconomische consultants die sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen van bedrijven zien, blootleggen en vervolgens ombuigen of benutten. We lossen financiële uitdagingen op, veranderen bedrijfsculturen en verbeteren organisaties op structurele wijze. Ons doel is dat uw bedrijf en u als aandeelhouder/ondernemer er beter uitkomt of het nu koop, verkoop, fusie, reorganisatie, herfinanciering of complete organisatieverandering betreft. Met deze aanpak veranderen wij ondernemers al 30 jaar in betere ondernemers.

Onze focus
Het kopen, verkopen of fuseren van ondernemingen is geen alledaagse business. Het is het gevolg van een zorgvuldig gekozen strategie en vraagt gedegen voorbereiding. Het proces is intensief en vereist aandacht voor mens, emotie en cultuur. Inter Actus begeleidt u in het hele traject, waarbij wij de sturende rol hebben. Bij koop en fusie begint het na de deal past echt! Middels onze activiteit “post-fusie integratie” krijgt de ‘zachte’ kant van het integratieproces de vereiste aandacht. We kijken verder dan de deal en zorgen dat het hele plaatje voor u en uw bedrijf klopt. Op deze wijze hebben we reeds vele transacties succesvol afgerond.

Voor ondernemers
Inter Actus werkt voor een brede groep ondernemers in midden- en kleinbedrijf verspreid over diverse sectoren in heel Nederland.

Contact met de adviseur

Inter Actus is sinds 1991 gespecialiseerd in bedrijfsovernames. Neem contact op via Brookz
Inter Actus
Taxandriaweg 8
5141PA Waalwijk
Opgericht:
1991
Aantal adviseurs:
9
Dienstverlening:
Aankoop- en Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Recovery, Organisatieontwikkeling, Rendementsverbetering en Strategisch advisering
Aangesloten bij Brookz sinds:
29 oktober 2016

Contactpersonen:

Actueel aanbod op Brookz:

1

bedrijven te koop
aangeboden

Adressen:

Bezoek- en postadres

Taxandriaweg 8

5141PA Waalwijk