Inter Actus

Uw consultant voor koop, verkoop, waardering en financiering van ondernemingen

Over Inter Actus

Een team van strategische, organisatorische, financiële en bedrijfseconomische consultants die sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen van bedrijven zien, blootleggen en vervolgens ombuigen of benutten. We lossen financiële uitdagingen op, veranderen bedrijfsculturen en verbeteren organisaties op structurele wijze. Ons doel is dat uw bedrijf en u als aandeelhouder/ondernemer er beter uitkomt of het nu koop, verkoop, fusie, reorganisatie, herfinanciering of complete organisatieverandering betreft. Met deze aanpak veranderen wij ondernemers al 32 jaar in betere ondernemers.

Onze focus

Het kopen, verkopen of fuseren van ondernemingen is geen alledaagse business. Het is het gevolg van een zorgvuldig gekozen strategie en vraagt gedegen voorbereiding. Het proces is intensief en vereist aandacht voor mens, emotie en cultuur. Inter Actus begeleidt u in het hele traject, waarbij wij de sturende rol hebben. Bij koop en fusie begint het na de deal past echt! Middels onze activiteit “post-fusie integratie” krijgt de ‘zachte’ kant van het integratieproces de vereiste aandacht. We kijken verder dan de deal en zorgen dat het hele plaatje voor u en uw bedrijf klopt. Op deze wijze hebben we reeds vele transacties succesvol afgerond.

Voor ondernemers

Inter Actus werkt voor een brede groep ondernemers in midden- en kleinbedrijf verspreid over diverse sectoren in heel Nederland.

Dealpublicaties

Contactpersoon

Inter Actus
  • Hambakenwetering 8B

    5231DC Den Bosch