JADA Bedrijfsadvies

Deskundige en betrokken partner bij bedrijfswaardering en bedrijfsoverdracht

JADA Bedrijfsadvies

Over JADA Bedrijfsadvies

JADA Bedrijfsadvies adviseert en ondersteunt ondernemers bij bedrijfsopvolging en overdracht. JADA Bedrijfsadvies is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en beroepsorganisaties. Vanuit jarenlange ervaring, breed genoten opleidingen en een groot netwerk aan specialisten is JADA Bedrijfsadvies uw persoonlijke en betrokken partner bij deze belangrijke fase in uw leven.

Diensten van JADA Bedrijfsadvies:

 • Bedrijfswaardering
 • Begeleiding bij aan- en verkoop
 • Begeleiding bij bedrijfsoverdracht en opvolging
 • Coaching van opvolgers en overdragers
 • Strategisch advies
 • Zakelijke mediation


Wat maakt JADA Bedrijfsadvies uniek?

Wij kijken verder dan alleen de juridische, fiscale en financiële aspecten en betrekken ook relationele en emotionele aspecten in het traject. JADA Bedrijfsadvies werkt zorgvuldig en efficiënt met oog voor relaties binnen het (familie)bedrijf.

Het team van JADA Bedrijfsadvies bestaat uit Jacobine en Daniël van Weelden. Met beiden ruim 16 jaar werkervaring zijn zij gespecialiseerde partners bij trajecten in bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht en bedrijfswaardering.

We hebben een breed palet aan opleidingen en deskundigheid in huis op zowel financieel en fiscaal-juridisch gebied als op het gebied van psychologie en mediation. Korte lijnen en een hoge betrokkenheid kenmerken onze aanpak.

Privacy

Wij hechten grote waarde aan de privacy van opdrachtgevers en vermelden om die reden geen namen van onze opdrachtgevers.

Dealpublicaties

Contactpersonen

 • Daniël van Weelden
  Waarderingsdeskundige/adviseur bedrijfsopvolging
  Daniël is ingeschreven is Register Adviseur Bedrijfsopvolging. Daarnaast heeft hij de opleiding Business Valuation gevolgd aan de Nyenrode Universiteit. Daniël beschikt hiernaast van veel fiscale en juridische kennis.
  Toon e-mailadres [email protected] Toon telefoonnummer 0318250023
 • Jacobine van Weelden
  Adviseur
  Jacobine is naast accountant ook opgeleid in de psychologie en mediation. Deze unieke combinatie zet zij in om bedrijven te begeleiden in de bedrijfsopvolging. Jacobine combineert haar psychologische kennis en mediation technieken met bedrijfskundige en economische inzichten.
  Toon e-mailadres [email protected] Toon telefoonnummer 0318250023
JADA Bedrijfsadvies
 • Kauwenhoven 78

  6741 PW Lunteren