JBR

Complete begeleiding bij aan- en verkoop/fusie, bedrijfswaardering, restructuring en financiering

Over ons

JBR is een adviesbureau met een traditie van 35 jaar in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring. In de meest brede zin van het woord, maar met een focus op zes sectoren. In deze sectoren is JBR zeer goed ingevoerd en dat maakt JBR tot een gesprekspartner die scherpe analyses naar de dagelijkse praktijk helpt door te vertalen. Wij helpen om de continuïteit van ondernemingen te borgen, groei te (her)vinden of aan zwaar weer te ontsnappen.

Professioneel en betrokken
Wij houden ons bezig met het begeleiden van aankoop- en verkooptransacties, het waarderen van activiteiten en ondernemingen en het aantrekken van risicodragend en vreemd vermogen. Wij  adviseren op een professionele en betrokken wijze eigenaren en organisaties met voldoende distantie om onze onafhankelijkheid te waarborgen, altijd met de beste oplossing voor de klant. JBR is realistisch, energiek en ‘hands on’. 

Uitgebreid (internationaal) netwerk
Wij geloven in een flexibele benadering met multidisciplinaire teams en een nauwe samenwerking met de klant, uitmondend in langdurige relaties. Opdrachtgevers van JBR zijn besluitvormers binnen beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven, investeerders en banken, zowel in Nederland als daarbuiten. JBR is actief deelnemer in een internationaal netwerk, Global M&A Partners. 

+ Lees meer

Algemene gegevens

JBR
E-mail ons
Bekijk onze video

Referenties

Vekoma Rides
Verkoop
30-03-2018
Industrie & productie
Thrustmaster
Aankoop
05-11-2018
Automotive, transport & logistiek
Snack Connection
Financiering
22-08-2017
Agri & food

Aangesloten bij Brookz sinds January 6, 2010

Contactpersonen

Casper van der Geest