JBR

Complete begeleiding bij aan- en verkoop/fusie, bedrijfswaardering, restructuring en financiering


Over ons

JBR is een adviesbureau met een traditie van 35 jaar in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring. In de meest brede zin van het woord, maar met een focus op zes sectoren. In deze sectoren is JBR zeer goed ingevoerd en dat maakt JBR tot een gesprekspartner die scherpe analyses naar de dagelijkse praktijk helpt door te vertalen. Wij helpen om de continuïteit van ondernemingen te borgen, groei te (her)vinden of aan zwaar weer te ontsnappen.

Professioneel en betrokken
Wij houden ons bezig met het begeleiden van aankoop- en verkooptransacties, het waarderen van activiteiten en ondernemingen en het aantrekken van risicodragend en vreemd vermogen. Wij  adviseren op een professionele en betrokken wijze eigenaren en organisaties met voldoende distantie om onze onafhankelijkheid te waarborgen, altijd met de beste oplossing voor de klant. JBR is realistisch, energiek en ‘hands on’. 

Uitgebreid (internationaal) netwerk
Wij geloven in een flexibele benadering met multidisciplinaire teams en een nauwe samenwerking met de klant, uitmondend in langdurige relaties. Opdrachtgevers van JBR zijn besluitvormers binnen beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven, investeerders en banken, zowel in Nederland als daarbuiten. JBR is actief deelnemer in een internationaal netwerk, Global M&A Partners. 

+Lees meer -Lees minder

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

JBR

location-icon Het Rond 6a
3701 HS Zeist
company-image

Referenties

Vekoma Rides

Verkoop

30-03-2018

Industrie & productie

Thrustmaster

Aankoop

05-11-2018

Automotive, transport & logistiek

Snack Connection

Financiering

22-08-2017

Agri & food

Aangesloten bij Brookz sinds 06 januari 2010

Contactpersonen

contact-img

Casper van der Geest

phone-icon+31653624388 email-icon[email protected]
contact-img

Harold Brummelhuis

phone-icon+31615904824 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Het Rond 6a

3701 HS Zeist