KroeseWevers

Specialist in Corporate Finance, waardebepaling en financiering

De ervaren adviseurs van KroeseWevers Corporate Finance begeleiden ondernemers op het gebied van bedrijfsovernames, fusies, MBI- en MBO-trajecten, waardebepalingen en financieringstrajecten. Lokaal in de regio, tot nationaal en internationaal.

Kennis en kunde
KroeseWevers Corporate Finance maakt onderdeel uit van KroeseWevers, een adviesorganisatie gevestigd in Noord- en Oost-Nederland. Met ruim 275 accountants, fiscalisten en adviseurs leveren we u een unieke mix van kennis en kunde. Door onze multidisciplinaire dienstverlening kunnen we u altijd voorzien van een team dat perfect aansluit bij uw onderneming.

Internationaal netwerk
KroeseWevers beschikt over een wereldwijd netwerk van specialisten en kunnen een internationale ondernemer ondersteunen en adviseren.


Langjarige ervaring
Onze adviseurs met langjarige ervaring in overname trajecten, begeleiden het volledige traject van aan- en/of verkoop. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV), hét kennisinstituut voor het waarderen van ondernemingen. Tevens is KroeseWevers Corporate Finance geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). We onderhouden goede contacten met de belangrijkste financiële partijen in Nederland.

Dealpublicaties

Contactpersonen