MAAK Advocaten

Gespecialiseerd in fusies & overnames in de maakindustrie

Fusies en bedrijfsovernames begeleiden is een vak apart. Onze advocaten ondernemingsrecht hebben jarenlange ervaring met overnametrajecten. Bij een overname of een fusie komt veel kijken. 

Juridisch advies bij fusies en bedrijfsovernames
Onlosmakelijk verbonden met een fusie of een overname zijn onderhandelingen over de koopprijs, de verdeling van de risico’s en de overige voorwaarden voor de transactie. Juridisch advies bij een fusie of overname is een must. We helpen u van de intentieverklaring (de Letter of Intent) tot de ‘Closing’. U kunt vertrouwen op onze hoogwaardige dienstverlening en korte lijnen.

Advocaat gespecialiseerd in fusies en overnames
Een advocaat gespecialiseerd in fusies en overnames is niet alleen juridisch sterk onderlegd, hij zal u ook meenemen in het hele traject. Op deze manier hebben wij al vele overnames succesvol afgerond. Onze cliënten waarderen deze betrokkenheid en wijze van communiceren. Wilt u advies inwinnen over een fusie of bedrijfsovername, neemt u dan contact met ons op.

Advocatenkantoor Amsterdam voor bedrijfsovernames
Ons advocatenkantoor in Amsterdam heeft een team van advocaten dat een sterke reputatie heeft in fusies en bedrijfsovernames. Wij doen zowel nationale als internationale bedrijfsovernames. We werken hierbij in teamverband, maar wel met een direct aanspreekpunt voor onze cliënten. 

Kantoor adres: