Marxman Advocaten

Uw partner-in-business bij overnames, juridisch advies en corporate recovery

Ondernemen is topsport. Als ondernemer weet u hoe het is om snel en doelgericht te handelen in een omgeving waarin alles in beweging is. En dat ondernemen gepaard gaat met kansen en risico’s. Daarbij kunt u voor juridische vragen komen te staan. Marxman is dan graag uw partner-in-business. 

Of uw onderneming nu een startup, scale-up, multinational of familiebedrijf is, iedere onderneming en iedere situatie is uniek. Het is namelijk úw onderneming en het zijn úw wensen. Onze specialisten houden rekening met uw situatie, gebaseerd op ervaring uit vele andere transacties. 

Onze ondernemingsrechtspecialisten hebben ruime ervaring in zowel in de voorbereiding naar, de begeleiding bij en de periode na fusies, (management) buy ins/ outs en overnames (aankoop en verkoop). Daarnaast zijn het experts in onderhandelen. Ook bij een splitsing of onenigheid daarover staan ze naast u met praktisch en zo nodig juridisch, advies. Klaar voor actie. 

Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in herstructureringen, faillissementen en de WHOA. In situaties van zwaar weer is er vaak geen tijd te verliezen. Daarom reiken wij u snel benodigde inzichten en oplossingsrichtingen aan, waarbij u zelf de regie houdt en onderbouwd uw beslissingen kunt nemen. 

Contactpersonen

Marxman Advocaten
  • Kerklaan 16

    7311 AE Apeldoorn

  • + toon alle adressen

  • Spacelab 4

    3824 MR Amersfoort