Marxman Advocaten

Partner-in-business voor juridisch advies

Ondernemen is topsport. Als ondernemer weet u hoe het is om snel en doelgericht te handelen in een omgeving waarin alles in beweging is. En dat ondernemen gepaard gaat met kansen en risico’s. Daarbij komt u soms voor juridische vragen te staan. Marxman is dan graag uw partner-in-business.

Om de kansen die zich voordoen met beide handen te kunnen aangrijpen en om onnodige risico’s te vermijden, moet u als ondernemer snel inspelen op veranderende omstandigheden. Beslissingen nemen. Handelen. U wilt daarom snel een helder advies, of een praktische oplossing voor uw juridische vraagstuk. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

De advocaten van Marxman begrijpen dat ondernemen topsport is. Wij doen er alles aan om u, als onze klant, nog succesvoller te maken. Net zo gedreven en vasthoudend als u. Wij beantwoorden uw vragen snel, to the point en helder. Als het even kan adviseren wij u ook proactief. En kijken samen met u naar nieuwe wegen en kansen.

Uw speelveld is voor ons bekend terrein. Onze advocaten zijn actief op alle gebieden die voor uw onderneming van belang kunnen zijn. Daarmee bent u als ondernemer verzekerd van een full service aanbod en kunt u zich richten op uw eigen speelveld: ondernemen.

Kantoor adres:

  • Marxman Advocaten
  • Spacelab 4
  • 3824 MR Amersfoort