Match Plan begeleidt The Sharing Group met waardebepaling

Beschrijving

Match Plan ondersteunt The Sharing Group periodiek met de waardering van de verschillen sectoren waarin ze opereren (online, deelmobiliteit en duurzame energie) en de waardering van de groep in het kader van de waardering van werknemersparticipaties van certificaten van aandelen.

Over The Sharing Group

The Sharing Group is een shared hosting onderneming die technische platforms ontwikkelt en beheert in de domeinen online, deelmobiliteit en duurzame energie. Via deze technische platformen krijgen consumenten, en klein zakelijke gebruikers, op een kosteneffectieve wijze gedeelde toegang tot assets.

The Sharing Group is ontstaan vanuit online dienstverlening, in welk domein sinds 2003 een klantenbasis is opgebouwd van meer dan 250 duizend gebruikers die ruim 1,1 miljoen producten afnemen. Ze zijn sinds 2010 actief in mobiliteitsoplossingen en heeft haar eigen whitelabel shared mobility platform ontwikkeld. Sinds 2019 heeft The Sharing Group zijn footprint richting Energie uitgebreid met zijn eigen, white label energieplatform genaamd EnergyZero.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft The Sharing Group ondersteund met waarderingen van de verschillende sectoren waarin ze opereren (online, deelmobiliteit en duurzame energie) en de waardering van de werknemersparticipatie van certificaten van aandelen.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag

  • + toon alle adressen

  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg