More Corporate Finance & Solutions

Pragmatisch en Slagvaardig, Onafhankelijk, Transparant en Flexibel, Relatiegericht

MORE Corporate Finance & Solutions is een onafhankelijk strategisch en financieel advieskantoor. More Corporate Finance & Solutions is corporate finance specialist met een uitgebreide kennis in het adviseren en begeleiden van ondernemingen, directies en aandeelhouders bij fusie en overnames en familieoverdrachten. More Corporate Finance & Solutions is zeer betrokken en werken altijd nauw samen met de opdrachtgever. 

More Corporate Finance & Solutions denkt in verbindingen en netwerken, in oplossingen, met een heldere stijl van communiceren. Persoonlijk, betrokken, professioneel en gericht op lange termijn relaties. De aanpak is praktisch en resultaatgericht. Zeker in de overname trajecten is er daarbij de juiste aandacht voor onder andere de emotionele aspecten die het proces kunnen beïnvloeden. Naast fusies en overnames en familieoverdrachten adviseren en begeleiden wij bij management buy-ins of buy-outs, bedrijfswaarderingen, herstructurering, conflicten (mediation), waardecreatie en financieringsvraagstukken.

More Corporate Finance & Solutions bezit een gedegen kennis en ervaring op het gebied van corporate finance vraagstukken en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd met venture capitalists, informal investors, banken, ondernemers en kent de weg naar fiscalisten, juristen en andere zakelijke dienstverleners.

De klanten van MORE cfs variëren in omzet van € 500.000,- tot € 25 miljoen.

Kantoor adres:

  • More Corporate Finance & Solutions
  • Fatimastraat 29
  • 4834 XT Breda