MTH Corporate Finance

Mth is specialist in aan- en verkoop, waardering, due diligence en financiering.


Over ons

De koop of verkoop van een onderneming is een spannend en ingrijpend proces. Voor een ondernemer een niet dagelijkse activiteit met vergaande gevolgen. Op zo’n moment is het prettig en belangrijk dat je adviseur je begeleidt. Met onze deskundigheid sta je er niet alleen voor.

Begeleiding bij bedrijfsovername
Onze corporate finance-specialisten begeleiden je in het totale proces van bedrijfsovername. Bij koop, verkoop, management buy-out of buy- in, vinden we de geschikte partner verzorgen wij de waardering, de onderhandelingen, het boekenonderzoek, de financiering en de contractuele vastlegging. In alle trajecten zijn wij sparringpartner, behoeden wij je voor valkuilen en gaan samen met jou voor het beste resultaat.

Waardering
Bij een bedrijfsovername is de waardebepaling het uitgangspunt van de onderhandelingen. Met onze deskundigheid, kennis van de branche en je persoonlijke situatie komen wij tot een afgewogen advies over de waarde en staan wij sterk in de onderhandelingen. In conflictsituaties, zoals echtscheiding of onenigheid tussen aandeelhouders, helpen wij partijen met een bindende waardering.

Due Diligence (boekenonderzoek)
Als koper heb je een onderzoeksplicht. Die vullen wij voor je in door het bedrijf financieel en fiscaal-juridisch door te lichten. Samen bepalen we vooraf de specifieke aandachtspunten die voor jou als koper van belang zijn. 

 

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1950

Aantal adviseurs:

10

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies, Recovery, Due diligence, Fiscaal advies en MBO/MBI

Sector specialisatie:

MKB, Kinderopvang, Medisch, Automotive en IT

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

MTH Corporate Finance

location-icon Bussummergrindweg 1
1406 NZ Bussum

Aangesloten bij Brookz sinds 29 oktober 2016

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

1

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

21

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Bussummergrindweg 1

1406 NZ Bussum

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Blankenstein

7943 PG Meppel

+Toon alle adressen -Toon minder adressen