Nysingh advocaten en notarissen

Fusies, overnames en participaties vragen om maatwerk

Over Nysingh
Nysingh is een full service kantoor met meer dan 110 advocaten en notarissen. We voelen ons thuis bij de organisaties die Nederland vormen. We leggen onze focus vooral op ondernemingen, overheid, zorg- en onderwijsinstellingen en organisaties in de verzekeringsmarkt. We kennen de weg in deze sectoren, waar vooruit de richting is. Nysingh. Thuis in jouw wereld.

Iedere transactie is een unieke gebeurtenis met eigen bijzonderheden, een eigen dynamiek en vraagt daarom om maatwerk. In zo’n situatie is er behoefte aan advies en ondersteuning van een professional die ervaring en kennis van zaken heeft. Iemand die meedenkt, het zakelijke doel voor ogen houdt, maar ook het menselijke aspect begrijpt. Een professional die ‘thuis is in jouw wereld’.

Nationale en internationale transactievarianten
Onze resultaatgerichte fusie- en overnamespecialisten maken uw transactie tot een succes. Uiteraard mag u van ons een grondige kennis van de materie en de praktijk verwachten. Wij beschikken over zeer ruime ervaring met alle denkbare nationale en internationale transactievarianten, waaronder strategische overnames, (des-)investeringen door private equity-partijen, bedrijfsoverdracht/-opvolging, managementparticipaties, (alternatieve) financieringen, aandeelhoudersleningen, vendor loans, converteerbare leningen en obligatieprogramma’s. Hierbij hebben we niet alleen oog voor de juridische en fiscale aspecten van een deal, maar letten we ook op de financiële verhoudingen. 

Multidisciplinair compact team 
Geen enkele transactie verloopt volledig voorspelbaar en volgens plan. Onze gedreven professionals begeleiden u daarom bij het nemen van de juiste (strategische) beslissingen. Wij overzien het gehele overname- en onderhandelingsproces. Bij onze geïntegreerde werkwijze hoort ook dat er vanaf de kick-off een notaris in het team zit. Hierdoor worden transacties meteen strak geregisseerd. Blijft u juridisch vraagstuk niet beperkt tot één rechtsgebied? Dan werken wij, in uw belang, nauw samen in compacte multidisciplinaire teams. Zo zorgen we ervoor dat u altijd, op tijd, de juiste afslag neemt en met onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak uw einddoel bereikt. 

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Nysingh advocaten en notarissen
  • Maliebaan 83

    3581 CG Utrecht

  • + toon alle adressen

  • Grote Voort 291C

    8041 BL Zwolle