Peek Von Schükkmann - Bakkerij Gerard Besseling

Beschrijving

In 2014 besloten wij na bijna 40 jaar de bakkerij te verkopen en heb daarbij contact gezocht met Robbert Peek die de expertise in huis heeft voor fusie en overname van bedrijven. Robbert heeft het prima gedaan en in 2015 is het bedrijf verkocht en wij gingen verder als cv.

Ook heeft hij ons in contact gebracht met Cris Ribbens die als fiscalist de structuur heeft opgezet voor de CV en wij hebben een holding en BV opgericht.

Wat wij niet konden vermoeden heeft de opvolger van ons bedrijf er een debacle van gemaakt en heeft hij zijn faillissement aangevraagd waarna wij het bedrijf na 3.5 jaar weer hebben terug gekocht van de curator, ook dit zeer spannende traject is begeleid door Robbert die als steun en toeverlaat ons door deze misère heeft geloosd.

Dus alle lof voor Robbert van onze kant die zeer betrokken is bij zowel de verkoop, overname en de doorstart. 24 november 2018 hebben wij het terug genomen van de curator en 1 maart 2019 is alles weer verkocht met behulp van Robbert. Het is goed dat wij zijn advies hebben opgevolgd en zijn er uiteindelijk beter uitgekomen.

 

Peek Von Schükkmann
  • Eeuwigelaan 7

    1861CL Bergen