Life & Business Refreshment

Sneller groeien, slimmer krimpen en betere fusies & overnames


Over ons

Doet u de dingen goed en doet u ook de goede dingen? Werkt u aan uw bedrijf of in uw bedrijf? Wilt u weer in uw kracht komen?

De ambities van u als ondernemer veranderen voortdurend: de juiste route uit de corona crisis, meer winst, meer cash, nieuwe klanten, de juiste strategie, een verandering implementeren, fuseren, uw zaak verkopen of vast verkoop klaar maken.

Wij werken in mijn netwerkorganisatie met zes specialisten. Daarom kunnen wij, indien u dat wenst, snel met een goed ingewerkt team aan de slag. Ook kunnen wij met uw eigen accountant, advocaat, fiscalist, coach of vertrouwenspersoon een team vormen. U kunt zelf de regie houden of u kunt de regie aan ons uitbesteden.

Belt u gerust voor een kennismakingsgesprek met: Mr. Pieter de Vries 06-51258298.

Mr. Pieter J. de Vries begeleidt ruim 20 jaar ondernemers en topmanagers bij het effectiever bepalen en behalen van hun doelen. Hij doet dit in diverse rollen: als life & business coach, als interim manager en als fusie en overname adviseur. Daarnaast is hij gastdocent op diverse internationale business schools. Van huis uit is hij jurist. Na zijn rechtenstudie heeft hij 15 jaar op management- en directieniveau in het bedrijfsleven gewerkt bij gerenommeerde bedrijven. Sinds 1998 is hij zelf ondernemer en heeft hij diverse bedrijven opgezet, verder gebracht, aangekocht en verkocht. Hij weet hoe dat moet en ook hoe dat niet moet.

Pim van Berkel MSc. heeft ruim 20 jaar ervaring in Finance en is verantwoordelijk geweest voor diverse succesvolle (her-)financieringen, bedrijfswaarderingen en - overnames en internationale groei. Met zijn “voeten in de modder” heeft hij winstgevende internationale groei gestructureerd en heeft hij op pragmatische wijze insolventie weten te voorkomen. Met goede communicatieve vaardigheden en met een commerciële drive bewaakt hij de prioriteiten. Pim heeft veel ervaring binnen familiebedrijven en werkt graag met- en voor ondernemers die willen doorstarten of (internationaal) willen groeien.

Patrick Morcus MSc. heeft ruim 20 jaar ervaring in het opschalen van organisaties in goede en slechte tijden. Hij vernieuwt met energie, drive en doorzettingsvermogen de primaire en secundaire bedrijfsprocessen; om zo het onbenutte potentieel van ondernemingen om te zetten in (internationale) omzet- en winstgroei. Hij doet dit als (interim) algemeen directeur (CEO) en/of commercieel directeur (CCO). Hij coacht daarnaast (high-tech) startups en scale ups om innovatie aan te jagen. Zijn ervaring kan het best worden omschreven als “I’ve been there, done it”. Patrick is doener en denker tegelijkertijd, om zo in korte tijd een verandering in ondernemingen door te voeren.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2004

Aantal adviseurs:

3

Dienstverlening:

Corporate Recovery, (Her) financiering, Juridisch advies, Aan- en verkoopbegeleiding, Waardebepaling, Coaching en Projectleiding

Sector specialisatie:

MKB bedrijven, Familie bedrijven en Doorstarts

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Life & Business Refreshment

location-icon Van Hengellaan
1217 AS Hilversum

Aangesloten bij Brookz sinds 29 mei 2020

Contactpersonen

contact-img

Mr. Pieter de Vries

phone-icon+31651258298 email-icon[email protected]
contact-img

Pim van Berkel MSc

phone-icon+31629531872 email-icon[email protected]
contact-img

Patrick Morcus MSc

phone-icon+31650671994 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Van Hengellaan

1217 AS Hilversum