Pot Jonker Advocaten

Uw partner in fusies & overnames

Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde en doortastende advocaten. Vanuit ons kantoor in Haarlem werken we al meer dan 90 jaar aan complexe zaken voor ondernemingen, investeerders, instellingen en de overheid.

Tot onze cliënten behoren grote (beursgenoteerde) ondernemingen (zoals BAM Groep, PostNL en Dutch Flower Group), maar wij zijn ook sterk geworteld in de regio en treden regelmatig op voor (regionele) start-ups, scale-ups, familiebedrijven en het MKB.

Wij onderscheiden ons door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. Onze advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern. 

Pot Jonker Advocaten is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van geselecteerde advocatenkantoren.

Onze specialisaties
Wij werken op kantoor samen binnen de volgende gespecialiseerde secties: Onderneming & Insolventie, Overheid, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschap en IT, IE & Privacy.

Fusies en overnames bij Pot Jonker
Het begeleiden van transacties (fusies, overnames, management buy in’s / out’s, herstructureringen, investeringen en het opzetten van joint ventures) is een sterk gewortelde specialisatie binnen ons kantoor.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat transacties van begin tot eind soepel en snel te laten verlopen. Indien nodig werkt ons M&A team nauw samen met andere specialisten binnen ons kantoor (bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed, IT/IE en privacy). 

Contactpersonen

Pot Jonker Advocaten
  • Nieuwe Gracht 124

    2011 NM Haarlem