Rotterdam Legal

Hoe het wérkt


Over ons

Mediation houdt in dat partijen zich gezamenlijk tot een onafhankelijke derde (de mediator) wenden en onder leiding van die mediator samen zoeken naar een oplossing voor hun kwestie. In alle gevallen bepalen de betrokken partijen zelf de inhoud van het gesprek en bepalen zij ook zelf wat zij willen oplossen. 

Uitgangspunt van mediation door Rotterdam Legal B.V. is dat de situatie nooit slechter kan worden van een gesprek van mens tot mens. De uiteindelijk gevonden oplossing heeft door de werkwijze draagvlak bij alle partijen en blijft daardoor (door)werken, ook na de mediation. Daarbij is tevens van belang dat alles wat in de mediation gebeurt valt onder geheimhouding.

Rotterdam Legal B.V. kan u bijstaan bij alle soorten conflicten op vennootschapsniveau. Denk daarbij aan conflicten binnen en tussen: aandeelhouders/RvB/RvC/RvT/OR

Mediation op vennootschapsniveau kan ook worden ingezet als een tool van good governance. Het kan preventief worden ingezet om te voorkomen dat (dreigend) gespannen verhoudingen verslechteren, maar ook bij wijze van damage control in het kader van integraal conflictmanagement. 

Ook kan de mediator optreden als begeleider van onderhandelingen om voor alle partijen een optimaal resultaat te bereiken (deal mediation)


Biografie
Christina komt uit een ondernemersgezin en heeft zelf op haar 30ste haar eerste bedrijf gestart. Vanuit deze interesse heeft zij hart voor ondernemers en alles wat hen drijft. Zij is haar carrière gestart als arbeidsrechtadvocaat (met name gericht op werkgevers), maar is zich later ook gaan toeleggen op mediation omdat zij zag dat de meeste zaken met een (een aantal) goed geleid gesprek(ken) opgelost kunnen worden. 

Als mediator is Christina warm en betrokken en werkt zij samen met partijen op geheel eigen wijze naar een oplossing die voor alle partijen werkt. Zij is oprecht geïnteresseerd in wat partijen drijft. Ook heeft Christina gevoel voor verhoudingen en laat zij iedereen in zijn of haar waarde. Doordat Christina niet van standpunten uitgaat maar van belangen, krijgen ook zaken waar partijen zelf geen uitweg meer zien een werkbare oplossing. 

Specialisme
Alle conflicten op vennootschapsniveau

Ervaring
Mediator sinds 2016 

Huidige werkgever
Rotterdam Legal B.V.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2012

Aantal adviseurs:

1

Dienstverlening:

Alle conflicten op vennootschapsniveau

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Rotterdam Legal

location-icon Waterlinie 3
2652 GT Berkel en Rodenrijs

Aangesloten bij Brookz sinds 10 maart 2020

Contactpersonen

contact-img

Christina Heerink-van Hattem

phone-icon+31653755815 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Waterlinie 3

2652 GT Berkel en Rodenrijs