Schaap Advocaten Notarissen

Onafhankelijke specialisten in ondernemings- en vastgoedrecht.


Over ons

Onze aanpak
Resultaatgericht, ondernemend, efficiënt en door en door Rotterdams. Al meer dan 110 jaar zet Schaap Advocaten Notarissen zich in voor een grote kring van gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen.

Dankzij onze diepgaande specialisatie in Ondernemings- en Vastgoedrecht kunnen we daarbij van grote toegevoegde waarde zijn. Als sparringpartner, als toetssteen, als ‘verlengstuk’ van uw juridische afdeling, en als vertrouwenspersoon. En in welke hoedanigheid u ons ook nodig hebt, we streven altijd naar een excellente value for money.

Slagvaardig
We zijn een middelgroot kantoor met zo’n veertig advocaten en (kandidaat)notarissen. Door onze omvang bieden we juridische topkwaliteit met een grote persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit. Processen gaan vlot, contacten zijn snel gelegd en u hebt altijd een vaste contactpersoon. Efficiënt en slagvaardig.

Onafhankelijk
Schaap is volledig onafhankelijk, en die onafhankelijkheid koesteren we. We zijn aangesloten bij het PLG International Lawyers-netwerk en First Law International, wat ons toegang geeft tot uitstekende wereldwijde lokale knowhow. Maar ook in internationale zaken zijn we volledig vrij in onze keuze van partners.

Met andere woorden: kwaliteit en/of specifieke ervaring gaan altijd boven netwerkrelaties. Want ook bij grensoverschrijdende zaken draait het om goede en efficiënte oplossingen.

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1901

Aantal adviseurs:

40

Dienstverlening:

Juridisch advies en Insolventie

Sector specialisatie:

Maakindustrie, ICT, Zorg, Vastgoed en Zakelijke dienstverlening

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Schaap Advocaten Notarissen

location-icon Parklaan 17
3016 BA Rotterdam

Aangesloten bij Brookz sinds 09 december 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Parklaan 17

3016 BA Rotterdam