Schenkeveld Advocaten

Sterk in uw recht sinds 1908

Schenkeveld Advocaten

Over Schenkeveld Advocaten
Schenkeveld Advocaten is een gevestigde naam in Noord-Holland. Ons kantoor is opgericht in 1908 en wij hebben ons 110 jarig bestaan dus recent gevierd. Hoewel wij met onze drie vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Amsterdam, stevig zijn geworteld in Noord-Holland, werken we inmiddels ook met trots voor prachtige cliënten in heel Nederland en daarbuiten. 

Team van specialisten
Met zo’n 50 medewerkers waaronder 25 gespecialiseerd advocaten, behoren wij tot de grotere kantoren in Noord-Holland. Wij beschikken daardoor over topspecialisten op de belangrijkste rechtsgebieden voor ondernemingen en overheden. Het leveren van de hoogste kwaliteit staat bij ons altijd op één, maar wel tegen Noord-Hollandse tarieven en met een Noord-Hollandse nuchterheid. 

Ons M&A team is betrokken bij tientallen transacties per jaar en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij durven wel te zeggen dat Schenkeveld daardoor het kantoor boven het Noordzee kanaal is, waar u voor uw juridische begeleiding bij een koop of verkoop van uw onderneming moet zijn.

Ervaring
Wij begeleiden zowel kopende als verkopende partijen, investeerders en ondernemers die kapitaal willen aantrekken door een investering (private equity). 

Wij hebben met ons team transacties in vrijwel iedere voorkomende branche begeleid, bijzondere ervaring hebben wij met transacties in de ICT / internetbranche. Uiteraard werken wij indien gewenst volledig in het Engels. Wij zijn transparant over de kosten en kunnen per onderdeel van een transactie werken met vaste prijzen (fixed fees). U weet dus waar u aan toe bent.

 

Contactpersoon

Schenkeveld Advocaten
  • Paardenmarkt 1

    1811 KH Alkmaar